Af Lonely Planet - 01/11-15 11:46

Sådan laver du dine egne amerikanske pandekagerSådan laver du dine egne amerikanske pandekager

Godmorgen! Kan vi byde på en pandekage?

Bildstrecke im Grossformat »

Pandekager er et populært indslag på morgen- og brunchbordet, og kærnemælkspandekagen er særlig populær grundet dens lyse, svampede konsistens og aromatiske smag.

LÆS OGSÅ: TV: Wauw - Han laver den vildeste pandekage-kunst

Hvad er det?
En stak små, lysebrune pandekager rørt af kærnemælk, æg og mel, og serveret med smør, ahornsirup eller (for de særlig dekadente) chokoladeflager og flødeskum er populært både blandt voksne og børn.

LÆS OGSÅ: Pandekagedagen: Her deler Bagedyst-Tobias sin opskrift - og det vigtige smør-trick

Hvor kommer det fra?
Pandekager har været på banen i forskellige udgaver, lige så længe mennesker har spist kornprodukter til morgenmad. Hvor den kendte franske pandekage, crêpe, er ganske tynd og rullet omkring et fyld, er den amerikanske udgave en spejling af det nordøstlige USA’s barske natur: Tyk og fed nok til at holde på næsten enhver form for fyld, der kommes i dejen, før den steges.

LÆS OGSÅ: TV: Lad mundvandet løbe - med kun to ingredienser kan du lave denne lækre kage

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

Annonce



Mere fra Metroxpress