Af - 27/01-16 13:35; Opdateret: 27/01-16 14:21

Ikke alle hader Danmark: Noma skamroses efter åbning i SydneyIkke alle hader Danmark: Noma skamroses efter åbning i Sydney

Australierne har taget ualmindelig godt imod Nomas pop up-restaurant i Sydney.

Bildstrecke im Grossformat »

'Outstanding'. 'Just amazing'.

Roserne vælter ned over chefkkj Rene Redzepi og hans 100 mand store stab, efter åbningen af den australske pop-up-udgave af den verdensberømte restaurant Noma.

Den 12 retter store menu til 2.375 kroner per kuvert var blandt sat sammen af grønne myre, lokalt tang og krabbekød, mens de australske gæster måtte spejde forgæves efter rødt kød på tallerkenerne.

LÆS OGSÅ: Udlandet river billetter væk til noma

Blandt de allerførste gæster var den tidligere chefkok i Operahuset i Sydney Anni Kyritsis, som var meget begejsret for Redzepis tryllerier med de auatralske råvarer, skriver Goodfood.com.au (se billeder af menuen her).

- Der er åbenbart brug for, at der kommr en dansker og viser os, hvordan man tilberede australsek ingrediensen, siger Anni Kyritsis.

Noma er fire gange blevet kåret til verdens bedste restaurant, og prisen har ikke afskrækket australierne. Alle borde blev meldt udsolgt, kort efter det blev muligt at reservere bord.

LÆS OGSÅ: Jamie Oliver på Noma: Sikke en fornøjelse!

Den australske madskribent Franz Scheurer blev væltet bagover af Noma-staben.

- I alle de år, jeg har anmeldt restauranter, er dette den første, jeg giver 10 ud af 10 point, siger han.

Også mere almindelige restaurantgæster synes, at de har fået mere end fuld valuta for de 495 australske dollar.

LÆS OGSÅ: Noma-ejer afslører: Gordon Ramsay hader vores mad

- Prisen er underordnet, oplevelsen er det hele værd, siger Chris Illias fra Sydney til Goodfood.com.au

Nomas australske pop up-filial lukker igen den 2. april i år med en endnu ikke afsløret event.

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

Annonce



Mere fra Metroxpress