Af - 15/04-16 10:39; Opdateret: 15/04-16 11:27

Kåret som ‘Årets skank’ to år i træk på sit gymnasiumKåret som ‘Årets skank’ to år i træk på sit gymnasium

På Herlev Gymnasium er Arta Bakraqi blevet kåret som ‘Årets skank’ de sidste to år

Bildstrecke im Grossformat »

Det er to år siden, at Arta Bakraqi blev kåret som “Årets skank” på Herlev Gymnasium for første gang. Dengang var hun ikke til stede til festen, så det prellede hurtigt af hende. Men sidste år var hun der, da hendes navn blev råbt ud i højtalerne, fordi hun endnu engang blev kåret som “Årets skank”.

- Jeg havde det lidt mærkeligt. Mest fordi det var andet år i træk. Og jeg forstod ikke helt, hvorfor jeg fik den, siger Arta Bakraqi til metroxpress.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

‘Skank’ er nedsættende slang for en kvinde af lavere status, som ofte er promiskuøs.

- Der har været tidspunkter hvor jeg har været lidt nede over det, men jeg kommer hurtigt op igen, fortæller den 19-årige gymnasieelev.

LÆS OGSÅ: Rektor tager pusten fra lummer gymnasiefest med humor

Hun var lidt fuld efter en opvarmningsfest forinden, da hun sidste år skulle op på scenen og tage imod sin kåring. De andre elever klappede, der var god stemning og musik.

- Jeg tror måske, at jeg er blevet kåret på grund af måden, som jeg er på. Jeg er meget tilfreds med mig selv, fortæller Arta Bakraqi.

Selvtilliden hjalp gymnasieeleven, da hun skulle op på scenen til festen og tage imod sin kåring. Men hun synes stadigvæk ikke, at kåringen er en positiv ting.

- Jeg synes ikke, at det er fedt, at man nominerede ‘Årets skank’, siger Arta Bakraqi.

LÆS OGSÅ: Gymnasium censurerer afslutningsfest for 3.g

Selvom hun modtog bifald fra kammeraterne ved kåringen på gymnasiet, så brød hun sig særligt ikke om, at lærerne også overværede kåringen.

- Det var lidt ubehageligt at mine lærere var der. Det var pinligt over for dem, siger Arta Bakraqi.

Det kommer bag på rektor på Herlev Gymnasium, at der har været lærere til stede. Han overværede heller ikke selv kåringen.

- Jeg er ikke bekendt med, at vores lærere har overværet det. Det kom lidt som en overraskelse, at det overhovedet fundet sted, siger rektor Jan Vistisen.

Onsdag kunne metroxpress fortælle, at rektor på Herlev Gymnasium gik ind og regulerede nomineringer af eleverne til denne årlige gymnasiefest. Dermed er der ikke længere en kategori som “Årets skank”.

LÆS OGSÅ: Rektor forbyder nøgenhed: Gymnasieelev fik dildo sparket op i enden

LÆS OGSÅ: Piger stripper og giver lapdance foran lærere og elever

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

AnnonceMere fra Metroxpress