Af - 21/09-16 13:20; Opdateret: 22/09-16 07:08

TV: Vi blendede Snøfler med Nutella - det smagte fantastiskTV: Vi blendede Snøfler med Nutella - det smagte fantastisk

Har du nogensinde tænkt, at man kan blende Snøfler med Nutella?

Tirsdag den 21. september lagde Facebook-siden “Snøfler” dette billede op.

Billedet gik super-viralt hos de danske snøffel- og nutella-elskere - og man kan forstå det. At spise Snøfler og Nutella på samme tid, må nemlig siges at give den ultimative mundorgasme, der kan opnås.

LÆS OGSÅ: I dette land må Nutella ikke hedde Nutella

Vi satte os for at teste, om det kunne lade sig gøre i virkeligheden. Det kunne det, og smagen er himmelsk. Du skal derfor ikke snydes for den helt specielle metroxpress-opskrift på Snøfella.

Here we go:

Ingredienser:
To pakker Snøfler To-go (10 snøfler i alt)
600 gram nutella
En halv liter almindelig piskefløde.

Redskaber:
En god blender
En margretheskål
En spiseske

Fremgangsmåde:
Hæld to snøfler i blenderen og tryk på start. Derefter hælder du flere i, efterhånden som snøflerne bliver blendet fint. Vi lavede selv en begynderfejl og hældte alle snøfler i blenderen på een gang. Det tog meget lang tid at blende, så gå langsomt frem og hæld lidt fløde i, hver gang du putter nye snøfler i blenderen. Fløden giver en dejlig cremet konsistens. Til sidst tilsætter du nutella til du har den helt rigtige balance mellem snøffelsmag og nutellasmag. Konsistensen bliver mere og mere cremet, jo mere du blender, så hav tålmodighed. Det lønner sig i sidste ende.

LÆS OGSÅ: Fødevareekspert: Derfor skal du putte smør på Nutella-maden

Serveringsforslag:
Smør snøfellaen på franskbrød eller spis direkte fra skålen.

Advarsel:
Selvom snøfellaen smager himmelsk, er umådeholdent snøfella-indtag en langsom dræber, der ikke bør indtages hver dag i et almindeligt og gennemsnitligt liv.

Det var så lidt.

LÆS OGSÅ: Denne Nutella-kebab er det lækreste, du kommer til at se i dag

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

Annonce



Mere fra Metroxpress