Af - 27/07-16 15:36

Andrea led af migræne i 25 år: Så droppede hun to ting og blev helbredtAndrea led af migræne i 25 år: Så droppede hun to ting og blev helbredt

Andrea led af migræne i 25 år og kunne få anfald, der varede i op til tre dage. I dag har hun stort set ingen anfald, og det kan hun takke sit nye indtagelsesmønster for.

Bildstrecke im Grossformat »

Efter at have døjet med migræne i 25 år lykkes det Andrea at finde en mirakelkur.

Kvalme, opkastning, lysskyhed og konstant pulsende hovedpine. Sådan kan det være at have migræne. En lidelse, som mange lever med, og det gjaldt blandt andet engelske Andrea Henson på 46 år.

I 25 år led hun af migræne. Hendes anfald havde altid været uforudsigelige og de varede mellem en–tre dage.

- Jeg følte mig så udmattet og irretabel, men der var ikke noget, nogen kunne gøre. Når jeg var på arbejde, forsøgte jeg bare at kæmpe mig igennem så godt, jeg nu kunne, forklarer hun til Daily Mail.

Men i dag har Andrea Henson helbredt sig selv. Hendes job viste sig nemlig at blive hendes redning.

LÆS OGSÅ: Denne allergi kan du selv forebygge

Andrea Henson arbejder som catering-kok, og for at kunne imødekomme sine kunders ønsker, interesserer hun sig for fødevareintolerance. En dag fortalte hendes veninde om et laboratorium, hvor hun selv var blevet testet positiv for glutenallergi, og Andrea Henson tog derhen for ligeså at blive testet.

- Jeg tænkte, at det ville være den perfekte mulighed for at få en dybere indsigt i forskellige allergier i forbindelse med min virksomheden og samtidig få et bedre indblik i min egen families sundhed, forklarer Andrea Henson til Daily Mail.

Det viste sig, at Andrea Henson var allergisk for komælk og majs, og at netop disse to fødevarer var skyld i Andreas migræne.

LÆS OGSÅ: Nyser du og klør dine øjne også helt vildt? Her er forklaringen

- Jeg havde ingen idé om, at fødevareintolerance kunne være årsagen til min migræne, fortæller Andrea til Daily Mail.

I dag benytter hun sig af alternativer såsom soyamælk, og det virker på migrænen:

Efter jeg påbegyndte mit nye indtagelsesmønster, er jeg gået fra at have migræne på en ugentlig basis til næsten igen anfald. De forsvandt stort set efter seks uger. Det var utroligt.
Sådan lyder det fra Andrea Henson til Daily Mail.

Nu opfordrer hun andre til ligeledes at blive undersøgt for fødevareintolerance.

LÆS OGSÅ: Indberetninger om knuder og allergi efter vacciner 40-doblet på fem år

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

Annonce



Mere fra Metroxpress