Af - 09/05-15 12:53

Skræller du også avocadoer forkert: Sådan skal det gøresSkræller du også avocadoer forkert: Sådan skal det gøres

Det kan være en fedtet og glat omgang at skrælle en avocado. Her kommer endelig den perfekte måde at gøre det på.

Bildstrecke im Grossformat »

De fleste har nok prøvet at kæmpe imod en genstridig avocado. Stenen er svær at få ud, og avocadoen bliver for glat at holder i hænderne, når skrællen begynder at komme af.

Og som om det ikke var nok, bliver guacamolens lækre grønne farve hurtigt grim og brun.

LÆS OGSÅ: Avocado-krise på vej mod Danmark: Derfor kan frugterne blive dyrere for dig

I billedeserien herover får du fem lette trin til, hvordan du skræller din avocado helt let og enkelt.

Rådene kommer fra American Chemical Society.

Og de har såmænd også nogle råd til, hvordan du undgår, at din lækre guacamole bliver brun, allerede inden du sætter den på bordet foran dine gæster.

LÆS OGSÅ: Australske Ryan mistede livsgejsten på grund af to overmodne avocadoer

Måske kender du tricket med at putte citron i. Men ifølge American Chemical Society kan du også lægge husholdningsfilm på, så det slutter helt tæt om guacamolen. Eller du kan fylde vand i skålen, så det "lukker låg" på guacamolen.

h/t: dailymail.co.uk

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

Annonce



Mere fra Metroxpress