Af - 20/02-16 17:40

Sådan kan du se når en ven sletter dig på FacebookSådan kan du se når en ven sletter dig på Facebook

Du kan nemt finde ud af, hvem der sletter dig som ven på Facebook.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis ikke du har slået de fleste fra, bliver du bombarderet med notifikationer på Facebook. Billeder, du er tagget i, Candy Crush-anmodninger og gamle minder, som Facebook har gravet frem.

Men én ting, du aldrig hører om, er, når en en af dine venner fjerner dig som ven...

Det er jo ikke en absolut nødvendighed at vide, men det kan stadig være lidt sjovt at spekulere i, hvordan det kan være, du ikke var 'god nok'.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Sjovt påfund! Han tegner ved hjælp af sin cykel og en GPS

Og det er faktisk ret nemt at blive gjort opmærksom på, når en ven 'unfriender' dig. Appen eller plugin'et Who Deleted Me tager få sekunder at slå til, og så kan du begynde at overvåge vennerne.

Du går bare ind på siden her og trykker installer plug-in. Er du på en Android telefon downloader og installerer du blot appen Who Deleted Me.

Når du så logger ind på appen, gemmer den automatisk din venneliste. Det samme gør den, hvis du logger på på nettet. Og hvis en ven så dropper dig, fortæller appen dig, hvem der mangler - og dermed hvem der har slettet dig som ven.

Samtidig tager den også højde for, hvis en person muligvis har slettet sin konto og altså ikke specifikt har valgt dig fra.

LÆS OGSÅ: Kæmpe chok: Dansk badminton-stjerne hastet til hospital - opereret i hjernen

Det ville være perfekt, hvis den kunne give dig information om, hvem der tidligere havde fjernet dig - men det kan den desværre ikke. Den kan kun hjælpe dig fremadrettet.


LÆS OGSÅ: Se billedet: Dansk lingerie-model jubler over ærefuld titel

LÆS OGSÅ: Populær app vil snart være fyldt med reklamer

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

Annonce



Mere fra Metroxpress