Af - 11/06-16 18:41

Facebook sletter skjulte billeder fra din telefonFacebook sletter skjulte billeder fra din telefon

I forbindelse med lanceringen af en app, sletter Facebook dine synkroniserede billeder fra en mappe, du sikkert ikke kender til. Se her, hvordan du undgår at miste private fotos.

Bildstrecke im Grossformat »
Der er en række ting, du bør overveje at skjule fra Facebook. Din fødselsdag er en del af en række vigtige oplysninger, der, sammen med dit navn og adresse, danner et vigtigt puslespil, der kan give folk nemmere adgang til din bankkonto og personlige oplysninger. Var det noget med en sød beundrer, der ringer?m Eller en scary stalkertype? Professor på Oxford, Robin Dunbar, mener, at mennesker kan opretholde omkring 150 forhold. I en undersøgelse af 3.375 brugere fandt han ud af, at man kan regne med cirka fire venner, og at kun 13,6 i gennemsnit viser sympati en en såkaldt 'personlig krise'. Ved at fjerne de overflødige venner passer du bedre på dine data og får sundere interaktioner på sociale medier. "Hvilke informationer har børn lyst til at se om dem selv på internettet, når de bliver ældre?" spørger Victoria Nash fra Oxford University. Overgreb mod børn stiger i andre lande som England. Derfor er der ingen grund til at give folk et praj om, hvor dit barn går i skole. Over 500 millioner brugere brugte kun Facebook på mobilen i 2015, fortæller Techcrunch. Og alle de kan potentielt vise deres placering online, så folk ved, hvor du er. På godt og ondt. En rigtig klassiker. Har du noget, som du ikke har lyst til at chefen skal se? Så overvej, om du skal være venner med personen. Det kan være ift. billeder fra fester og statusopdateringer, der kan få dig til at fremstå på en ugunstig måde i forhold til dit arbejde. Der er hørt om sager, hvor forsikringsselskaber har nægtet at udbetale forsinkringspenge for tyveri, mens man har været på ferie, hvis folk har postet deres ferieplaner på sociale medier. Hvis du forhold går i opløsning er det sjældent sjovt at skulle ændre sig fra "I et forhold" til "Single". Nej. Bare nej. Aldrig. Nogensinde. Stop. Nej. Drop det.

Nu hvor Facebook sletter dine billeder, har vi også et par gode råd til hvad du bør slette fra Facebook.

Facebook er ved at slette en hemmelig mappe med billeder fra din telefon i et forsøg på at få dig til at bruge deres nye app, skriver The Sun.

Mappen med synkroniserede billeder har du sandsynligvis aldrig bemærket før, da den er hemmelig, og kun synlig for dig. Ikke desto mindre bliver alle dine private fotos slettet, hvis du ikke når at hente dem.

LÆS OGSÅ: Facebook stopper billeder: Tvinger dig til at downloade ny app

Ved at gå ind i Facebook-appen og trykke ‘billeder’, finder du taggede billeder, overførsler, samt dine albummer. Den sidste post hedder ‘synkroniseret’, og det er altså disse fotos der snart bliver tilintetgjort.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Drop karakter-opslag på Facebook

Synkronisering af billeder blev lanceret i 2012, og havde til formål at gøre det nemmere at dele billeder, ved automatisk at uploade billeder fra din telefon til det sociale netværk.

Nu slettes funktionen fra din Facebook-app, og indkorporeres i stedet i den nye Moments-app.

LÆS OGSÅ: 74-årig dømt for at opfordre til forbrydelse på Facebook

Den 26. Juni vil funktionen ikke længere være tilgengængelig, og hvis du ikke når at downloade dine fotos inden den 7. Juli vil de være væk for evigt.

Moments tager da over, og sørger for at scanne dine billeder og genkende ansigter, så dine dyrebare minder organiseres i sektioner, i stedet for at de gemmes væk i en hemmelig mappe.


LÆS OGSÅ: Så mange millioner betaler Facebook for at holde Zuckerberg i live

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

Annonce



Mere fra Metroxpress