Af - 23/10-15 11:46

CHOK: Derfor er bacon lige så skidt som at rygeCHOK: Derfor er bacon lige så skidt som at ryge

Der er triste nyheder for det kød-elskende folk i dag.

Bildstrecke im Grossformat »

I Danmark elsker vi at mæske os i kød. Men bacon, burgere og pølser er lige så kræftfremkaldende som rygning. Det skriver Dailymail.

Verdenssundhedsorganisationen WHO har lavet en liste med de mest kræftfremkaldende stoffer og her ligger forarbejdet kød højt på listen sammen med arsenik og asbest.

LÆS OGSÅ: Sur smiley: 11 grader varmt kød fundet på hip burgerbar

Listen er lavet af forskere fra ti forskellige lande, der har kigget på konsekvenserne på et for højt indtag af forskellige kræftfremkaldende ting - deriblandet cigaretter og forarbejdet kød.

Forarbejdet kød er lavet ved enten at ryge, salte eller tilføje kemikalier til kødet.

Eksempler på forarbejdet kød kan være skinke, bacon, pastrami og salami, samt nogle pølser. Færdigpakkede burgerbøffer er sandsynligvis også omfattet.

LÆS OGSÅ: Danske forskere opdager muligt supervåben mod kræft

LÆS OGSÅ: TV: Michael fortærede (næsten) 1,55 kilo burger på 30 minutter

LÆS OGSÅ: Dansk burgerbar-ejer til kunde: 'Du havde en ubehøvlet præmenstruel entré'

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

Annonce



Mere fra Metroxpress