Af - 14/12-15 06:20

Amerikanere måber: Danskerne gør HVAD med chokolade?Amerikanere måber: Danskerne gør HVAD med chokolade?

Pålægschokolade er aldrig nået til USA, og den danske spise vækker nu stor opsigt derovre.

Bildstrecke im Grossformat »

Amerikanerne står ikke tilbage for nogen, når det handler om at opfinde og spise lækker og fedende mad.

Men én ting har de fuldstændigt misset: Pålægschokolade.

Den danske klassiker er forholdsvist udbredt i Europa, men er simpelthen aldrig nået over atlanten - før nu.

LÆS OGSÅ: Tyverisikring: Sådan får du din Nutella for dig selv

Det startede med at flere medier, blandt andet Huffington Post, kunne rapportere, at Japan har lavet en banebrydende opfindelse. Nemlig tynde chokoladeskiver, der ligesom smelteost kan puttes på brød.

Da nyhedshistorien gik viralt på flere platforme affødte det flere indlæg på sociale medier om, at konceptet skam er kendt og perfektioneret i blandt andet Danmark.

LÆS OGSÅ: Dårlig nyhed: Nutella ødelægger miljøet!

Blandt andet på sitet 9gag.com.

Hvis man skal tro kommentarfelterne på de amerikanske nyhedssites, så er det på tide for de danske chokolade-producenter at indtage USA - forbrugerne virker klar.

Læs bare Huffington Posts Facebook-kommentarer.

LÆS OGSÅ: Nu kan du bestille Nutella på din pizza

LÆS OGSÅ: Mand spiste udelukkende Nutella i en hel uge og tabte sig

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

Annonce



Mere fra Metroxpress