Af - 14/11-16 14:13

Ny cocktailbar med ‘kød’-drinks åbner i Indre ByNy cocktailbar med ‘kød’-drinks åbner i Indre By

Kendt københavnerrestaurant har åbnet ny cocktailbar i stueetagen, hvor besynderlige drinks med smagen af kobekød infuseret Merlot cognac vil stå på menuen.

Bildstrecke im Grossformat »

Den japansk inspirerede - og trendy - restaurant Umami i Indre By har udvidet med deres helt egen cocktailbar, som huser i stueetagen under selve restauranten. Kabuku hedder baren, der byder på nogle ret så utraditionelle smage i deres drinks.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

- Kabuku er en gammel vending fra de mørkeste kroge af Japan. Det dækker over den særlige kraft, der driver det uventede og usædvanlige, og det er den energi, vi forsøger at folde ud på Kabuku, siger Mikkel Glahn, marketing manager i Copenhagen Concepts - selskabet bag Restaurant Umami, Le Sommelier og MASH restauranterne, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Eksklusiv københavner-restaurant hærget af brand

Eksempler på smage, som du kan finde i de drinks, der bliver slænget over baren, er kobekød infuseret merlot cognac, tang infuseret japansk whisky og bonito infuseret vermouth.

- De specielle smage er en hyldest til det japanske univers og de mange facetter, som Japan har at byde på, siger bar manager på Kabuku, Maté Csatlos.

LÆS OGSÅ: Forskere finder sjette smag: Kan forklare, hvorfor du elsker kulhydrater

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

Annonce



Mere fra Metroxpress