TV: Våd fest - Distortion-kongen hopper i kanalenTV: Våd fest - Distortion-kongen hopper i kanalen

Dagens grundlovsfejring på Christiansborg bredte sig kortvarigt til Københavns kanaler, da Distortion-grundlægger Thomas Fleurquin hoppede i vandet og startede en våd fest!

Thomas Flerquin (med gråt hår til venstre) grundlagde Distortion i 1998, og han går stadig forresten - også når det handler om at være først i vandet. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Efter to voldsomt populære gadefester på Nørrebro og Vesterbro slår Distortion i dag et smut forbi Slotsholmen.

LÆS OGSÅ: Galleri: Sådan ser Vesterbro ud i dag efter vild abefest #2

Folketinget har nemlig bedt de festlige Distortion-bagmænd om at sætte gang i dagen, der markerer 100-året for kvinders stemmeret i Danmark.

LÆS OGSÅ: TV: Trentemøller får Vesterbro til at gå i stå

Den invitation tog Distortion-grundlægger Thomas Flerquin imod med åbne arme, da han startede et regulært poolparty i kanalen, der løber ved siden af Christiansborg.

LÆS OGSÅ: Distortion er trætte af de lukkede fester: Det går imod ånden

Den skøre franskmand hoppede i bølgen blå og med ham fulgte adskillige festglade unge mennesker, som til lyden af musik og jubel fra folkemassen slog tømmermændene ned med mødet med det kolde gys.

LÆS OGSÅ: Vesterbro-bordel gør sig til på nyt marked: Kom og køb min dåse

Fejringen af 100-årsdagen for kvindernes stemmeret fortsætter til klokken 17 med masser af forskellige indslag. Blandt andre spiller Vinnie Who, Julias Moon og Djuna Barnes.

LÆS OGSÅ: Distortion plages af voldelig trend. Arrangøren: - Stop det!

Efterfølgende fortsætter festen på Refshaleøen, hvor Distortions nye festival, Distortion Ø, holder festen kørende natten lang.

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

AnnonceMere fra Metroxpress