Annonce
22/10-16 06:00; Opdateret: 29/11-16 08:22

Dagens billede: Vind fede præmier hver dagDagens billede: Vind fede præmier hver dag

På alle hverdage indtil jul belønnes dagens billede indsendt via metroxpress appen med en fed præmie.

Det er dig - kære læser - der sender os gode, aktuelle, sjove, smukke og fortællende billeder fra dit liv, og det der sker omkring dig.

Billedet bliver vist "På læsernes side" i Danmarks mest læste dagblad og du bliver belønnet, fordi du deler. Der er løbende udskiftning i præmierne.

Denne uges præmie 1 x Flybillet t/r til Island incl. 12 kg håndbaggage

Værdi: kr. 1.500,-

Sådan deltager du:
1. Download metroxpress appen til
Android eller iPhone

2. Send et billede efter eget valg via appen under "Dit Tip"

3. Oplys navn og e-mailadresse

Præmie:
1 x Flybillet t/r til Island incl. 12 kg håndbaggage

Vi lover dig en WOW feeling!
Takket være WOW air, Islands lavprisflyselskab, kan du flyve billigt fra København til Island, USA og Canada!

WOW air flyver dagligt mellem Island og København og videre til 9 destinationer i USA og Canada.

Lavere priser
Vores motto er lavere omkostninger og høj ydelse. Vi gør vores yderste så vi kan tilbyde lavere priser end andre som flyver til og fra Island og over Atlanten.

Nyere fly
Vi er stolte af at kunne sige, at WOW air fra og med foråret 2014 har den nyeste flåde af fly i Island med den mindste udledning. Flyvemaskiner er himlens biler, og de samme regler er gældende: Nyere fly bruger mindre brændstof, hvilket er bedre for miljøet og din pengepung, og de er mere komfortable! Vi flyver Airbus A320, A321 og A330.

De bredeste smil
WOW faktoren skinner igennem alt det WOW air gør. Lige fra den måde vi laver vores kaffe på, her på kontoret, til hvordan vi byder vores gæster velkomne om bord er præget af WOW. Det korte af det lange er; Vi er morsomme, frisindede og vi elsker at smile. Vi håber at vores gæster vil smile tilbage, og måske grine af en eller to af vores vittigheder.

Stopover
Benyt et WOW Stopover, når du booker dit transatlantiske fly med WOW air, og nyd et ophold i et af verdens mest spændende lande, uden at betale ekstra for billetten. Det er som at få to ferier til en feries pris. Det er lige WOW!

Obs! Flybilletten kan bruges i perioden:
11. Januar – 14. Juni 2017(excl. 18-31.03.2017)
01. September – 14.december 2017


Værdi kr. 1500.-


Læs mere her

Se tidligere vindere:
Her kan du se tidligere vinderbilleder.

Betingelser og vilkår:
Konkurrenceperioden er alle hverdage til og med fredag den 23. december 2016. Vinderne bliver kontaktet direkte på den oplyste e-mailadresse. Hører vi ikke fra vinderne inden for 30 dage, vil præmien blive givet videre. Dagens vinderbillede vil også blive bragt i metroxpress.

Når du deltager i konkurrencen, siger du ja til at modtage nyhedsbreve med nyheder, tilbud og konkurrencer fra metroxpress.

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?