Af - 18/09-16 23:08; Opdateret: 28/09-16 15:32

Danske take away-iværksættere vil indtage New YorkDanske take away-iværksættere vil indtage New York

Luksus take away-konceptet Gotipster vil nu indtage NewYork, London og Stockholm.

storybild

Danske iværksættere er klar til at rykke deres luksus take away-koncept til metropoler som New York og London. (Billede: screenshot, gotipster)

Efter bare seks måneder er ejerne bag det nye luksus take away-koncept Gotipster klar til at indtage metropoler som New York og London, skriver Finans.dk.

Allerede i første halvår af 2017 vil de to iværksættere bag Gotipster, Simon Evers og Nikolaj Kragh, rulle deres koncept ud over Danmarks grænser.

- Vi skal til New York, London og Stockholm til at starte med, siger direktør i Gotipster Simon Evers til Finans.dk

LÆS OGSÅ: Bordet fanger: Unge iværksættere udvikler smart restaurant-app

Konceptet er meget enkelt: Anmelderroste restauranter laver take away-retter til en fast pris på 85 kroner. Kunden bestiller retten gennem Gotipster, henter selv maden i restauranten og opvarmer den derhjemme. Gotipster tjener penge ved at tage sig betalt af de tilmeldte restauranter for at formidle et salg.

LÆS OGSÅ: Bizar hotdog stjal rampelyset ved VM i hotdog

Lige nu er konceptet ved at blive rullet ud i København, hvor anmelderroste restauranter leverer mad til storbyboere, som gerne vil have byttet pizzaen eller shawarmaen ud med italiensk kogekunst, fransk bistro-mad eller ægte amerikanske diner-køkken.

Inden turen går mod udenlandske metropoler, satser iværksætterduoen på at indtage den velhavende del af Nordsjælland.

LÆS OGSÅ: Danske iværksættere henter tre-cifret millioninvestering

- Det er Danmarks største take away-marked, og der er sindssygt mange penge deroppe, siger Simon Evers, som sammenligner Gotipster med Uber, der ligesom Goptipster forbinder forbruger og udbyder.

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

Annonce



Mere fra Metroxpress