Af - 28/09-15 10:41

Avis: Riddersholm i dialog med AGFAvis: Riddersholm i dialog med AGF

Ifølge Ekstra Bladet har den tidligere FC Midtjylland-træner, Glenn Riddersholm, været i dialog med AGF om en overtagelse af cheftrænerposten.

storybild

Glenn Riddersholm kan være på vej tilbage i job på bekostning af Morten Wieghorst. (Billede: Polfoto/Gregers Thyco og Ernst Van Norde)

I Aarhus har de aldrig været blege for lidt action på direktionsgangene.

Alligevel kommer det dog som lidt af en bombe, at AGF angiveligt for få måneder siden, overvejede at erstatte den nuværende cheftræner, Morten Wieghortst, med den tidligere FC Midtjylland-træner, Glenn Riddersholm.

LÆS OGSÅ: Riddersholm: Derfor forlader jeg FCM

Ifølge Ekstra Bladet havde Glenn Riddersholm kontakt med AGF-direktør, Jacob Nielsen, både før og efter sin opsigelse på den jyske hede.

Avisen hævder at have set screendumps af dokumentationen, der beviser, at der har været kontakt mellem Riddersholm og AGF-direktøren. Alligevel afviser AGF-direktøren al snak om kontakt med den tidligere mestertræner:

- Normalt kommenterer jeg ikke rygter og spekulationer, men lige her vil jeg gerne gøre en undtagelse. Jeg kan fuldstændig afvise, at jeg har haft drøftelser med Glen Riddersholm om et job i AGF, siger han til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: CHOK: FCM og Riddersholm går hver til sit

Hovedpersonen selv har heller ingen kommentar til sagen:

- Jeg har ingen kommentarer til de spekulationer, du fremfører, siger Glenn Riddersholm til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Esbjerg har Guld-Glen på radaren

AGF tabte i weekenden til FC Nordsjælland og indtager pt. Superligaens 8. plads. Med Riddersholms nylige indtræden i de aarhusianske kulisser er der nu ekstra pres på Morten Wieghorst i jagten på resultater.

LÆS OGSÅ: Ærgerlig Wieghorst: Vi har meget at lære

LÆS OGSÅ: FC Nordsjælland-målscorer: Pressede AGF til fejl

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

AnnonceMere fra Metroxpress