Af - 15/10-16 18:52

Irina Olsen: Nu vil jeg tjene penge på at filme mig selvIrina Olsen: Nu vil jeg tjene penge på at filme mig selv

I snart seks år har den tidligere reality-deltager Irina Olsen tjent penge på at blogge. Men nu tager hun andre forretningsmetoder i brug.

Bildstrecke im Grossformat »
Irina Olsen blev kendt, da hun medvirkede i TV3's realityprogram "Fristet". Hun blev efterfølgene kærester med en af deltagerne i programmet. Hun går også under navnet "Irina the diva", som hun blev kaldt i programmet. "Irina The Diva" er også navnet på hendes blog, der har eksisteret i snart seks år. Efter "Fristet", deltog Irina Olsen i programmet "Divaer i junglen". Hun vandt programmet og præmien på 100.000 kroner. I alt medvirkede 12 realitydeltagere i programmet. Irina Olsen er også kendt for at medvirke i DR3-programmet "SelvOptaget", hvor hun og en række andre tidligere realitydeltagere filmede dem selv, mens de forsøgte at finde et job og finde sig tilrette i tilværelsen. På Instagram kalder hun sig for "Irinathediva". Morten Brangstrup Olsen er navnet på Irinas forlovede. Han arbejder som dj, og går under navnet "DJ Faustix". Sammen har parret datterenr Allessia Maria Olsen, der blev født i slutningen af marts 2015. Morten har fået lavet denne tatovering til ære for sin og Irinas datter, Allessia Maria Olsen. - "Støt brysterne" har bedt Irina og jeg lave et humoristisk og et iøjefaldende billede for at få den opmærksomhed der skal til for at segmentere behovet for al støtte i denne sag!!!! Sådan skrev Irinas kæreste om billedet. Læs mere om billedet ved at klikke på linket. Privat hænger Irina en del ud med Nikita Klæstrup og Louise. Sidstnævnte er er bedre kendt som 'twerk queen'. Irina har også tidligere gået en del ud med reality-kendissen Amalie Szigethy. Det har man blandt andet kunne se i Amalie Szigethys tidligere program "Amalies Verden".

Blogger og realitypersonlighed Irina Babenko. Klik dig gennem billederne og bliv klogere på hende.

Hun har deltaget i flere forskellige reality-programmer, hun er mor, hun er blogger, og nu kan Irina Olsen tilføje endnu en titel til sit CV:

Nemlig titlen som 'YouTuber'. Det skriver bloggeren i sit seneste blogindlæg.

Like MX Kendte på Facebook og bliv opdateret med artikler om de kendte.

- Som I ved, så har jeg haft bloggen i cirka seks år snart, og det er jo gået forrygende, og jeg har lært en hel masse. Jeg har også opdaget, hvor fascineret jeg er af de sociale medier og udviklingen, og allerede for et par år siden vidste jeg, at jeg på et tidspunkt vil rykke over på YouTube, skriver Irina Olsen i det nye blogindlæg.

LÆS OGSÅ: 'Beskidte luder': Irina bliver svinet til hver dag - nu har hun fået nok

Tanken er, at Irina hver uge vil ligge nye videoer på sin kanal, og hun håber, at hendes updates vil blive mere personlige, end hvis hun "bare" havde udgivet dem på bloggen:

- Det betyder ikke, at det er slut med bloggen, for sommetider ved jeg, at jeg får lyst til at skrive i stedet eller komme med updates, men jeg er nu glad for at tale foran kameraet (obvi) og gøre det mere personligt på den måde, skriver Irina Olsen.

LÆS OGSÅ: Irina uden BH: Her er mit trick

Hun har nu været ude og investere i nyt videoudstyr, så der kan komme gang i YouTube-kanalen. En kanal, der vil favne mange "genrer".


(...) ligesom på bloggen vil der være beauty, fashion, mommy (måske videoer med Allessia), vlogs og personal stuff og et par overraskelser. Jeg kan ikke love madlavningsvideor, men man skal aldrig sige aldrig, haha.
Det skriver hun.

Irina skriver også i blogindlægget, at hun ved, at den yngre generation er vilde med at se YouTube, så kanalen er også en måde hvorpå hun kan ramme en yngre målgruppe.

LÆS OGSÅ: Irina i åben badekåbe - SÅDAN slapper man af

Irina Olsen. Hun er blandt andet kendt for sin blog, Irina The Diva

LÆS OGSÅ: Irina Olsen afslører: Dette tv-program gav mig angst

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

AnnonceMere fra Metroxpress