Af - 15/06-15 18:30

Johanna solgte sin 1D-billet i vrede da Zayn forlod gruppen: - Som at miste familiemedlemJohanna solgte sin 1D-billet i vrede da Zayn forlod gruppen: - Som at miste familiemedlem

Da Zayn Malik den 25. marts forlod One Direction gjorde det så ondt på 16-årige Johanna, at hun i vrede solgte sin billet til gruppens koncert i Horsens. Hun er ikke alene. Er det begyndelsen på enden for verdens største boyband?

Bildstrecke im Grossformat »

Verdens største boyband, er ikke hvad de har været.

Sidst One Direction var på verdensturné, var der udsolgt hele vejen rundt, nu har de svært ved at sælge billetter i USA. Hvor de sidste år kunne fylde Parken i København to aftener i træk, er der stadig 4.000 billetter til salg til tirsdag aftens koncert i Horsens.

LÆS OGSÅ: Koncert-aktuelle Olly Murs: Sådan kommer Citybois videre efter ’X Factor’

Et af gruppens seneste uheldige træk er afskeden med Zayn Malik, der den 25. marts meddelte, at han ikke længere var en del af femmandsgruppen.

Det har taget hårdt på de unge fans, særligt 16-årige Johanna Kristiansen fra Jelling, der ellers har været trofast fan helt forrest til koncerterne de sidste tre år.

- Jeg skulle til at lave lektier, da jeg så det på Facebook. Det var som om, et familiemedlem var død. Jeg var grædefærdig, fortæller Johanna og forklarer, at hendes sorg skiftede til vrede, da det kom frem, at Zayn Malik ville udsende musik i eget navn.

LÆS OGSÅ: Fans buher One Direction-Zayn af scenen: Se hans overraskende 'svar'

- Jeg troede, han bare ville leve et almindeligt liv, så jeg blev virkelig sur. Jeg så rødt. Og så solgte jeg min billet. Jeg kunne slet ikke holde tanken ud, at One Direction kun var fire. Det var helt forkert.

Johanna fortryder i dag, at hun ikke kan være med i Horsens. Hun bliver stadig sur, når hun hører Zayn Malik synge på et One Direction-nummer i radioen, men det bør jo ikke gå ud over de andre, griner hun og fortæller, at hun godt ved det, kan virke lidt skørt at gå så meget op i nogle drenge, man aldrig har mødt.

- Nu skal jeg i gymnasiet efter sommerferien, og så er det nok meget godt, at jeg ikke er en besat Directioner.

Derfor sælger vi vores billetter
På Facebook og på dba.dk er det nemt at købe billetter til One Direction-koncerten i Horsens, hvis man ikke gider gå igennem det officielle billetsalg. Metroxpress spurgte mandag de mange sælgere, hvorfor de pludselig ikke længere ville til koncert, og der var flere forskellige grunde:

1. Citybois
En enkel sælger giver opvarmningsbandet Citybois skylden. ”Jeg kan ikke få fri fra mit arbejde, og så synes jeg, at X Factor-deltagere er kedelig opvarmning. Jeg er 22 år og måske ikke lige i målgruppen,” skriver Katrine fra Frederikshavn.

2. Eksamen
De fleste sælgere begrunder deres salg med, at koncerten ligger på en hverdagsaften midt i eksamensperioden. One Direction har givet fire koncerter i Danmark de sidste to år, så man har ikke været desperat efter at se dem igen.

LÆS OGSÅ: Spøjs fobi: One Direction-medlem er bange for skeer!?

LÆS OGSÅ: Teenagepiger og forældre raser mod arrangøren af One Direction-koncert

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

AnnonceMere fra Metroxpress