Af - 23/06-15 21:54

Gmail kan nu redde dig fra situationer, hvor du bliver så sur som ham på billedetGmail kan nu redde dig fra situationer, hvor du bliver så sur som ham på billedet

Vi kender det nok alle... At man får sendt en mail, som man sekundet efter fortryder at have sendt.

Bildstrecke im Grossformat »

- "Shit! Jeg glemte at vedhæfte ansøgningen"

- "Åh, den var ikke til hende!"

Udbrud som disse kan snart være fortid. Googles populære Gmail-tjeneste opruster nemlig i kampen mod glemsomhed og fejlfyldte mails med en ny funktion.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Her er Snapchat-funktionerne vi mangler

"Fortryd" hedder den nye knap, man kan aktivere i Gmail og den lader dig fortryde den mail, du lige har sendt... Hvis du vel at mærke LIGE har sendt den - for det er kun muligt i op til 30 sekunder efter.

Det fungerer sådan, at når du sender en mail, dukker en stor "fortryd"-knap op i toppen af skærmen, som forsvinder når de 30 sekunder er gået.

LÆS OGSÅ: Ny funktion: Sådan spiller du populært spil i Facebook Messenger

Se en guide til, hvordan du aktiverer den nye og længeventede funktion i galleriet i toppen.

LÆS OGSÅ: Endelig! Længe ventet funktion kommer nu til Facebook Messenger

Tidligere har funktionen været tilgængelig, men kun i en beta-version.

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

Annonce



Mere fra Metroxpress