Af - 11/09-16 15:45

Sådan ser du ALLE dine Google-søgningerSådan ser du ALLE dine Google-søgninger

Tror du, at du har slettet din søgehistorik på Google? Så kan du godt tro om igen

Bildstrecke im Grossformat »

Du har googlet noget, der var lidt pinligt. Porno, kønssygdomme, hvor længe man skal koge et æg. Og så har du slettet det, fordi der ikke er andre, der behøver at finde ud af det. Sagen er bare den, at din søgning stadig er gemt. Også selvom du ikke kan se det, det skriver The Sun.

Det skal dog lige siges, at det kun er dig selv, der kan se de ting, som du har slettet.
Systemet fungerer ved, at det tracker alt du søger på, når du er logget på din Gmail eller Google-konto.

Du kan se din historie ved at bruge dette link: history.google.com/history

LÆS OGSÅ: Chefer tjekker i stigende grad ansøgere på Facebook

Du kan også se alle de billeder, du har søgt på, og se hvilke videoer du har set på YouTube i løbet af årene. Også dine søgninger på Google Maps er blevet gemt.

Du kan endda analysere informationen ved bruge “search my searches” funktionen.

Hvis ikke du har lyst til at Google skal tracke hvert et klik, du foretager dig på nettet, så kan du godt slå det fra.

I toppen til venstre i vinduet er der en drop down menu, hvor der er en funktion der hedder “activity controls”.

Når du klikker dig ind her kommer der et pop up vindue, hvor du kan fjerne fluebenet i “Web & App Activity”. Så gemmer Google ikke længere din information.

Det er kun muligt at se disse information, når du er på en computer og logget på din Gmail/Google-konto - så husk altid at logge ud, hvis du er logget ind på en computer, der ikke er din.

LÆS OGSÅ: Google afslører: Dette forbinder resten af verden danskerne med
LÆS OGSÅ: 13 mystiske og uhyggelige billeder fra Google Street View

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

Annonce



Mere fra Metroxpress