Af - 24/05-16 17:28

Derfor må du aldrig stille mælk og bacon på øverste hylde i køleskabetDerfor må du aldrig stille mælk og bacon på øverste hylde i køleskabet

Hvis du er typen, der bare kaster dine varer ind i køleskabet, bør du nok læse med.

storybild

(Billede: Kristian Brasen)

Hvis du er en af dem, der bare kaster sin varer ind i køleskabet, når du har været i supermarkedet, så bør du nok overveje din strategi igen.

For det er ikke ligemeget, hvor forskellige varer bliver stillet i køleskabet.

LÆS OGSÅ: Supermarked mod madspild udvider til Aarhus

Det er eksempelvis en dum ide at sætte 'højrisiko'-fødevarer som mælk og råt kød i toppen af køleskabet, hvor temperaturen ikke er optimal, skriver Tech Insider. - Hylder der sidder højt oppe og hylder i lågen er som regel varmere end resten af køleskabet. Og derfor er det de værste steder at lægge fødevarer, der kræver lave temperaturer som eksempelvis mælk og råt kød, siger kokken Daniel Norton til Tech Insider.

LÆS OGSÅ: Så længe efter udløbsdatoen holder dine fødevarer

Det bedste sted til de ting er lavt eller bagest i køleskabet, hvor temperaturen er optimal, så produkterne ikke bliver til en bakteriebombe.

Vi har tidligere skrevet om, hvilke fødevarer, der egentlig skal i køleskabet, og der flere fødevarer, som ikke ligefrem skriger på et køleskab, men som heller ikke er helt oplagte at opbevare udenfor køleren.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du flytte rundt på tingene i dit køleskabet

Det kan du læse om her

Mere fra Metroxpress

Hvad tænker du..?
Mere fra Metroxpress

Annonce



Mere fra Metroxpress