Af - 15/09-16 16:18; Opdateret: 02/03-18 14:31

TV: En dag med Fie LaursenTV: En dag med Fie Laursen

Hvordan er Fie Laursens hverdag egentlig? Metroxpress fulgte den 20-årige blogger en eftermiddag, hvor hun fik filler i læberne, var til fotoskydning og ude med sin bror.

Kl.12.05
Fies bror Boris ligger på sofaen fuldt påklædt. Det er ikke mere end et par timer siden, at han på vej hjem fra en bytur fik idéen om at sove hos sin søster i Charlottenlund. Fie rydder op, inden de to forlader lejligheden for at tage ind til byen.

Kl. 14.02
Boris starter med at glemme sin telefon i den Uber, de to søskende har taget til indre København. De to skal på deres yndlingscafe, hvor Fie fotograferer pommes fritter, mens hendes tømmermændsramte bror venter tålmodigt.

- Hvis ikke, at jeg får 1000 likes på et billede, så sletter jeg det, fortæller hun.

Kl. 14.47
De to søskende forlader caféen for at mødes med en fotograf, der skal tage billeder af dem. Fies bror Boris er ligesom sin søster en fænomen på de sociale medier. Han har over 513.000 følgere på sin Instagram.

- Jeg kan godt lide at have en stemme og inspirere folk, siger Fie, der bruger omkring fire timer om dagen på sin blog.

Kl. 15.32
Fie havde overvejet at få lavet botox, kindben og læber inden hun tog hjemmefra, men da hun står på klinikken, nøjes hun med at få lavet læberne, fordi hun har makeup på, og det skal af, hvis der skal noget i kinderne.

- Det orker jeg ikke, for jeg skal ud at spise, siger den 20-årige.

Hun tager plads i klinikstolen og kort efter er nålen inde i læben. Det tager ikke meget mere end fem minutter, så er hendes læber dobbelt så store.

- Jeg har aldrig haft så meget selvtillid som lige nu, siger Fie og kigger sig i spejlet.

Og selvom læberne stadig er bedøvede, drømmer hun allerede om at de skal blive større:

- Jo større jo bedre.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?