Annonce
Af Trendsales - 19/09-16 12:08; Opdateret: 19/09-16 13:53

Træt af at drømme om Yeezy v2 og NMD?Træt af at drømme om Yeezy v2 og NMD?

Er du en af dem, som har fået nok af hypen om ’limited’ sneakers, der laves i så få eksemplarer, at man skal kende Joakim von And eller Fætter Højben for at få fingrene i dem?

Bildstrecke im Grossformat »

Hos Skandinaviens største tøjfællesskab Trendsales er det tydeligt, at de helt store trækplastre for deres mandlige brugere (og kvindelige sneakers-entusiaster) i øjeblikket er de to sjældne sneakers: ”Yeezy Boost 350” og ”Adidas NMD”.

Det er der mange gode grunde til.

En af dem er den ubestridte opmærksomhed og misundelse, der med garanti følger med, hvor end du vælger at troppe op iført et par af disse vidundere.

En anden årsag er, at det næsten er umuligt at opstøve et par på normal vis – og derfor opsøger mange chancen for et hurtigt secondhand kup på Trendsales.

D. 24 september forventes interessen at få endnu et boost, når Kanye West lancerer sidste nye skud på stammen i sin Yeezy Boost serie.

Men for de fleste af sælgerne er det også en oplagt chance at hente nogle hurtige penge – og man skal derfor være yderst heldig, hvis man finder et par, der sælges billigere end købsprisen.

(Tip: Led efter de sko, som er en lille smule brugte – her er der god chance for at spare lidt penge)

Derfor har Trendsales assisteret med en lille liste over mindre hypede sneakers til lavere priser, som stadig kan skaffe dig både opmærksomhed, misundelse og ikke mindst et par lynhurtige fødder.

Tjek galleriet i toppen af artiklen og se om du ikke kunne være fristet af et par sneaks, som ikke koster spidsen af en jetjager.

Og husk at brug Trendsales’ eget handelssystem ”TSpay”, når du har fundet dine nye sneakers – så er du garanteren varen som beskrevet, eller pengene tilbage - en helt gratis forsikring for alle købere.

LÆS OGSÅ: YEEZUS!! Sælger: "Har modtaget bud på 11.500"!

LÆS OGSÅ: Får Kanye’s Yeezys baghjul af ny racer?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?