Annonce
Af - 29/03-16 15:52; Opdateret: 24/04-17 10:13

\"Jeg kan få fingre i det, jeg ellers ikke har råd til."

Årets konfirmationer er lige om hjørnet og i den anledning bugner ønskelisterne for manges vedkommende med eksklusive luksusvarer til dyre priser. Trendsales er løsningen!

Bildstrecke im Grossformat »

Clara, 14 år, skal konfirmeres til sommer. Trendsales har taget en lille snak med den kommende konfirmand om, hvad hun ønsker sig.

”Jeg ønsker mig en MacBook Air af mine forældre, en tur med min søster til Paris eller Berlin.

Er det her landets bedste genbrugsshopper?
Er det her landets bedste genbrugsshopper?

Så ønsker jeg mig rigtig mange smykker, bl.a. fra Jane Kønig, Line&Jo og Maanesten. Jeg ønsker mig en taske fra Zadig and Voltaire, og så ønsker jeg mig penge.”

Derudover ønsker Clara sig også dyre luksus mærker, som Proenza Scoulder, Isabel Marant, Stella McCartney, Alexander Wang, Chanel og Balenciaga.

Hvad ønsker konfirmanderne sig i år?
Hvad ønsker konfirmanderne sig i år?

Disse mærker er Clara godt klar over kan blive en dyr udgift for nogle familiemedlemmer, hvilket automatisk har medført, at Trendsales er blevet et attraktivt sted, fordi der kan hentes gode besparelser på de dyre gaveønsker.

”Jeg kan virkelig godt lide second hand, da det tillader mig at få fingrene i ting, jeg ellers ikke ville have råd til. Det jeg går op i, når jeg køber secondhand er, at det ikke er blevet brugt for meget.

Eller at man i hvert fald ikke kan se, at det er blevet brugt. Rigtig meget på Trendsales er næsten som nyt, så her bruger jeg ofte masser af tid på at jagte gaveønsker, som jeg så kan videresende til min familie.”

YEEZUS!! Sælger:
YEEZUS!! Sælger: "Har modtaget bud på 11.500"!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
23-årige Hans-Christian er...
bt.dk
Formel 1 i Danmark: Nu lever drømmen...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk