Annonce
Af - 14/01-15 15:59; Opdateret: 15/01-15 12:49

Nu starter jagten på forårets tendenser!Nu starter jagten på forårets tendenser!

Læs modebazarens bud på den lyse tids modetendenser. Hvad skal du jagte og hvad kan der være penge i at sælge?

storybild

(Billede: Shutterstock)

Selvom foråret og sommeren kan virke langt væk her i januar, er det tid til at forberede klædeskabet på sol, lys og sommer.

Gå på opdagelse i dit klædeskab med 2015-briller. Sælg ud og klargør din garderobe til foråret og sommerens lyse dage. Det er nu du kan gøre et kup og købe ind til de kommende tendenser.

Modebranchen udnævner SS15 til at være stærkt inspireret af 70'erne.

Har du gennem længere tid suget maven ind i dine skinny jeans, er der godt nyt på vej. Bukserne får nemlig mere vidde. Vi ser bredbenede bukser, kassebukser såvel som trompetbukser.

LÆS OGSÅ: Gå på jagt i de kendtes garderober!

I det hele taget bliver de bløde former mere dominerende i 2015. Culottes - de lange shorts med knælange, brede ben som til forveksling ligner en nederdel, jumpsuits og flagrende bohèmekjoler kan blive nogle af sommerens helt store must-haves.

Denim forbliver et hit og er en evig klassiker. 2015 er ingen undtagelse - her ser vi denim som i 70'erne i kjoler, nederdele og selvfølgelig jeans.

Wrap-around, bindebånd og knuder - kimonotendensen fortsætter. Brede, bløde bælter med store, løse knuder skal slåes rundt om enhver lang skjorte, bluse, buks og kjole.

Den lyse tid betyder lyse farver. Creme, gul og pastelfarver vil være i centrum og især hvid bliver en gennemgående dominerende farve til sommer.

De shiny materialer er kommet for at blive. Igen, især i lyse farver der nærmest giver et udtryk af en florlet engel. Brug de shiny materialer i hverdagen og ikke kun til aftenens outfit.

Og vi vil se strik i et væld af variationer. Især strikkjolen bliver et hit og i kombinationen med et par cool stiletter med spidse snuder og en slank silhuet, kan du være sikker på at gå den lyse tid i møde med oprejst modepande.

Hvad bliver dit store must-have til de lyse tider?

LÆS OGSÅ: Shop løs i garderober med stjernestøv

LÆS OGSÅ: Invitér en nordmand på besøg i klædeskabet

LÆS OGSÅ: TV: Hvilken figur har du? Find drømmekjolen her

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?