Annonce
Af - 08/07-15 14:09; Opdateret: 08/07-15 15:26

Hyrede hjemløs – har nu firdoblet sin investeringHyrede hjemløs – har nu firdoblet sin investering

D. 27 juni blev endnu et par af de ultrahypede Kanye West-designede sneakers frigivet med massiv interesse til følge. Allerede i dag sælges skoene videre til overpris.

storybild

(Billede: Trendsales)

Hjemløse blev mod betaling hyret af unge drenge til at sidde i kø foran butikken inden releasedatoen, så de kunne sikre sig et eksemplar af de eksklusive og yderst begrænsede antal sko.

Selvom debatten om, hvorvidt det er etisk forsvarligt at betale hjemløse for at ligge i kø til et par sko eller ej allerede har fået masser af spalteplads i medierne, så tyder noget dog på, at den økonomiske investering og ventetiden i køen har været mere end det hele værd for sneakersentusiasterne.

Således bliver flere af de indkøbte eksemplarer lige nu solgt på den online modebazar Trendsales, og sælgerne er ikke blege for at tage mere end 7.000 kroner parret (!)

Men så er de til gengæld heller ikke brugte.

Skoene kostede ”kun” 1.600 kroner i butikken og derfor kan indehaverne af de sjældne stykker fodtøj altså se frem til en øjeblikkelig firdobling af sin investering – hvis de vel at mærke har lyst til at sælge dem videre allerede.

Noget tyder i hvert fald på, at flere og flere har fået øjnene op for muligheden for at veksle "wauw-effekten" til kolde kontanter. I hvert fald er der lige nu 10 annoncer til salg på Trendsales samtidig med, at der allerede er blevet solgt 4 eksemplarer gennem Trendsales’ eget handelssystem.

At handlerne foretages gennem Trendsales' eget betalingssystem glæder Trendsales’ PR-konsulent Tobias Christensen. Flere steder meldes den omtalte sneaker nemlig allerede forsøgt ulovligt kopieret, men har man handlet gennem Trendsales, kan man tage det helt roligt:

Når man handler gennem Trendsales, så kan man være 100% tryg. Vi opfordrer altid vores brugere til at bruge deres sunde fornuft, når de har besluttet sig for at købe en vare af en privat sælger. Heldigvis oplever vi, at vores brugere generelt er rigtig dygtige til at tage deres forbehold, når det gælder handel med fremmede på nettet. Skulle uheldet være ude, så kan Trendsales prale af at have Danmarks sikreste betalings- og handelssystem, der garanterer vores brugere en god handelsoplevelse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
23-årige Hans-Christian er...
bt.dk
Formel 1 i Danmark: Nu lever drømmen...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk