Annonce
Af - 06/11-15 16:08; Opdateret: 06/11-15 16:39

Vildt: 9 ud af 10 bruger kun festkjolen én gangVildt: 9 ud af 10 bruger kun festkjolen én gang

Gør dig klar til årets mange julefrokoster og festlige begivenheder med tøj og accessories fra Trendsales.

Bildstrecke im Grossformat »
Guld er ikke til at komme udenom til julens mange fester. Man kan enten vælge at tilføje guld gennem ens accessories, men man kan også gå all in og blive festens midtpunkt ved at iføre sig en flot guldkjole. Kjolen vi har fundet er fra Stine Goya, men du kan finde mange flere her. Blondekjolen er en tidsløs klassiker til julefrokoster. En blondekjole er rigtig god, hvis man ikke vil være alt for bar, men alligevel gerne vil have et festligt og ikke mindst sexet look. Blondekjolen på billedet er fra Gestuz, og du kan finde mange flere blondekjoler inde på www.trendsales.dk Til enhver fest har man brug for en clutch som har plads til pung, nøgler og mobil. Samtidig kan en clutch fungere som prikke over iet til dit outfit. Clutchen på billedet er fra Céline og sat til salg på Trendsales. Du kan finde flere clutches inde på trendsales.dk Malene Birger er et dansk mærke, som er kendt for sine flotte stilrene kjoler, der kan bruges til alverdens fester fra julefrokoster til bryllupper. Du kan finde flere kjoler fra Malene Birger inde på trendsales.dk. Ganni er et favoritmærke blandt danske kvinder, og i år er Ganni faktisk det mærke, som er steget mest i popularitet på Trendsales. Kimonoen som vi har fundet på billedet, kan man bruge udenpå festkjolen. Du kan finde flere favoritter fra Ganni inde på trendsales.dk Rød er julens farve og et godt alternativ, hvis man vil prøve noget andet end den klassiske sorte kjole. Du kan finde flere flotte røde kjoler på trendsales.dk Stine Goyas univers af print og guld er et sikkert hit til julefrokosterne samtidig med, at hendes tøj klæder de fleste kropstyper. Du kan finde flere kjoler fra Stine Goya på trendsales.dk Stilletter, stilletter, stilletter! En kvinde kan aldrig få for mange stilletter. Stilletterne som vi har fundet er fra Christian Louboutin, og du kan finde flere stilletter inde på trendsales.dk En festlig og flot støvlet kan være et godt alternativ til stilletten, hvis man regner med at tilbringe hele natten på dansegulvet. Dem vi har fundet her er fra mærket Acne. Du kan finde flere støvletter inde på trendsales.dk

Vinteren står for døren, og for de fleste betyder det, at kalenderen er booket op med en masse julefester og sociale arrangementer, som kræver et flot festoutfit.

En undersøgelse, som Trendsales har lavet blandt sine brugere, har vist, at 9 ud af 10 kvinder kun bruger deres festkjoler én gang.

Venindeshopping i New York med alt betalt?
Venindeshopping i New York med alt betalt?

Trendsales har derfor lavet en guide til, hvad du skal gå efter i bazaren for at blive klar til vinterens julefrokoster, så du ikke behøver at investere en formue på et nyt festoutfit, der måske alligevel kun skal bruges én enkelt gang.

I Trendsales' modebazar kan du nemt finde både unikke second hand pieces eller tøj og sko fra din yndlingsdesigner.

Spild af stoffer: Danske kvinder er mest afhængige
Spild af stoffer: Danske kvinder er mest afhængige

Du kan også nemt finde fine accessories, som kan være med til at ændre udtrykket på dit look.

Hvis du har en masse festkjoler hængende i dit skab som bare samler støv, kan du også vælge at sælge dem videre, så der kan blive råd til lidt flere julegaver.

Lige nu er der stor efterspørgsel på festlige outfits.

Recreate Fashion: Fra t-shirt til hårbånd
Recreate Fashion: Fra t-shirt til hårbånd

Sådan forvandler du dine fejlkøb til nye favoritter
Sådan forvandler du dine fejlkøb til nye favoritter

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Oprør i S slået ned: Eksminister...
bt.dk
Nye og populære produkter møder hård...
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk