Annonce
Af - 17/06-15 15:52; Opdateret: 02/06-16 10:59

9 tidsløse sneaks, der tåler en tur på festival9 tidsløse sneaks, der tåler en tur på festival

Festivalfeberen har sat gang i secondhand handlen. Skandinaviens største tøjfællesskab Trendsales har fundet 9 tidsløse sneakers, som du kan være heldig at finde til spotpris.

Bildstrecke im Grossformat »

Glem alt om ”mint condition”, ”aldrig brugt”, ”10/10” og ”stadig som nye”.

Festivalsæsonen har sat sine fodaftryk på internettets mange forskellige second hand-markeder og det betyder, at second hand-sneakers er en af de mest efterspurgte varer på Trendsales netop nu.

Modebazarens underdirektør Eva Kemp gætter på, at den stigende efterspørgsel skal findes i kombinationen af de mange kommende festivaler, det danske sommervejrs uforudsigelighed og økonomiske fordele, som genbrugskulturen kan tilbyde.

Normalt er det de mange ubrugte og næsten ubrugte varer, der hitter hos vores brugere, men lige nu kan vi se en stigning på næsten 60% i antallet af handler med brugte og lettere brugte sneakers.

Det kan måske skyldes, at flere og flere festivalgæster udnytter fordelene i at spare en masse penge på at investere i et par second hand sneakers, der ikke har kostet det hvide ud af øjnene. Så kan man måske hygge sig med bedre samvittighed i sommerens ustadige vejr uden at skulle være så nervøs for, at ens nye dyre sneakers bliver ødelagt.”

Underdirektøren opfordrer samtidig folk, der ligger inde med sneakers, de ikke længere bruger, til at sætte dem til salg – lige nu er efterspørgslen i hvert fald til stede.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?