Annonce
Af - 24/03-15 13:34; Opdateret: 24/03-15 15:47

Wow! Så gode er de blevet. Kan du se forskel?Wow! Så gode er de blevet. Kan du se forskel?

Aldrig har kopivarer i tøjindustrien været bedre kopieret end de er i dag. Trendsales deler ud af deres mangeårige ekspertise - kan du spotte den ulovlige taske?

storybild

Aldrig har kopivarer i tøjindustrien været bedre efterlignet end de er i dag. Den ulovlige industri har gjort ”spot-en-kopi”-kunsten til en sværere og sværere disciplin.

Selvom varerne ligner originalen mere og mere, så er der dog stadig kæmpe forskel på kvaliteten - og har man et trænet øje, så burde det heller ikke være et problem at udvælge den ulovlige taske på billedet ovenfor.

Spot kopien og deltag i konkurrencen om 3 måneders VIP til Trendsales HER!

Desværre viser en nyere amerikansk undersøgelse, at 1 ud af 6 online shoppere snydes til at købe en kopi, så der er tilsyneladende en del, der kunne have glæde af lidt nyttig oplæring, inden de bevæger sig ud i et køb.

Som en af de eneste online markedspladser tager Trendsales aktiv afstand fra kopivarer ved at have en nultolerance over for denne type af varer.

Dette er ikke tilfældet på mange andre lignende markedspladser, hvor forbrugeren kan være overladt til sig selv at sortere mellem de uægte varer, der i strid med lovgivningen videresælges.

Som bekendt tillader den danske lovgivning køb af kopivarer til eget brug, mens salg af varerne er ulovligt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vennen og rivalen mindes afdøde...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Khader: Danmark bør boykotte fodbold-VM
bt.dk
Superliga-klub bløder: Præsenterer...
bt.dk