Annonce
Af - 21/09-15 13:24; Opdateret: 24/09-15 11:52

Brysterne har stadig brug for støtteBrysterne har stadig brug for støtte

’Håb, kæmp og elsk’! Sådan lyder opfordringen i dette års udgave af ”Støt Brysterne”, som Kræftens Bekæmpelse med stigende succes har stået bag de sidste 12 år.

storybild

I en tid, hvor opråb om hjælp desværre ikke er en sjældenhed, lancerer Kræftens Bekæmpelse vanen tro dette års udgave af Støt Brysterne.

Mere end hver 9. danske kvinde får hvert år konstateret brystkræft og derfor er behovet for opmærksomhed og støtte til både forskning og patienter større end nogensinde.

Traditionen tro har Kræftens Bekæmpelse igen i år lanceret en støtte-t-shirt.

I år er den lavet i samarbejde med de hippe designere fra Samsøe & Samsøe, men du skal være hurtig, hvis skal nå at have fingrene i et eksemplar, da interessen for at støtte et godt formål samtidig med, at man signalerer stilbevidsthed, har været rekordhøj i år.

Hos Trendsales, som er én af t-shirtens formidlere, håber man inden længe at kunne melde totalt udsolgt:

”Som Danmarks største kvindesite ligger særligt denne sag os tæt på hjertet. Derfor håber vi at kunne bidrage til at få spredt det vigtige budskab og samtidig også få solgt en masse t-shirts til det gode formål.”, udtaler Eva Kemp, underdirektør hos Trendsales.

T-shirten sælges eksklusivt på Trendsales, i udvalgte Samsøe & Samsøe-butikker samt på Kræftens Bekæmpelses egen webshop.

Den meldes udsolgt flere steder allerede, men er altså indtil videre tilgængelig i alle størrelser på Trendsales.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?