Annonce
Af - 09/01-15 10:00

Kvinder udskifter gadgets som aldrig førKvinder udskifter gadgets som aldrig før

...Og de er gode til det!

storybild

De fleste mænd kender til det... Det kribler lidt i lommen, når Samsung eller Apple endnu engang overgår deres egen standard for, hvad teknologien kan udrette. Men noget tyder på, at det også kribler lidt i håndtasken hos det modsatte køn. Hos Skandinaviens største modebazar Trendsales er det nemlig 9 ud af 10 gange en kvinde, der udskifter sin telefon eller tablet.

Siden 2011, hvor Trendsales udvidede tøjbazaren til også at inkludere elektronik, er markedet for den brugte teknologi eksploderet. Fra kategoriens opstart i 2011 til 2012 steg antallet af telefoner sat til salg fra et par hundrede årligt til flere end tusinde.

Den positive tendens er overraskende for nogle ikke kun skabt af gadgetnørder og drengerøve. Ind i mellem de mange garderobeudskiftninger har kvinderne nemlig tilsyneladende også tid til at opdatere deres elektronik, hvis man skal tro den nye undersøgelse fra Trendsales. De sidder nemlig på hele 91% af al aktivitet i kategorien for telefoner og tablets, selvom de kun udgør 79% af brugerskaren.

Tallene kommer en smule bag på Trendsales’ direktør Rasmus Goth Engel: ”Trendsales består naturligvis overvejende af modeinteresserede kvinder, men at de også skulle præge en kategori som denne så markant, som det er tilfældet, kommer lidt bag på os. Noget kunne tyde på, at de rigtige gadgets måske er på vej til at opnå samme status som det rigtige outfit for nogle kvinder.”

Københavnere og midtjyder er bedst

Undersøgelsen fra Trendsales viser også, at der er størst sandsynlighed for, at du handler med en københavner, når du køber eller sælger en telefon eller en tablet. Midtjyderne følger tæt i hælene på hovedstaden, mens nordjyder og Trendsales-brugere bosat i Syddanmark tilsyneladende ikke er hoppet helt med på den feminine gadgetbølge endnu.

Uanset, hvem i landet du handler med, er der på Trendsales tradition for, at brugerne tager deres forbehold, når handlen involverer så dyre varer, som det er tilfældet med smartphones og tablets:

Vi kan se, at vores brugere heldigvis bruger deres sunde fornuft ved at handle gennem Trendsales’ eget betalingssystem, når fx iPhonen eller iPad’en skal have ny ejer. Det er betryggende at se, at vi i hvert fald på Trendsales har fået uddannet størstedelen af vores brugere til at tænke sig om, inden de overfører penge eller sender så værdifuld en genstand til en fremmed. Det øger forudsætningerne for en god handelsoplevelse for alle parter betydeligt.”

Trendsales-direktøren forklarer, at man ved handel gennem sitets eget betalingssystem opnår både en beskyttelse og pengene tilbage-garanti, som ikke opnås, hvis man benytter alternative betalingssystemer. Således gennemføres mere end 99% af alle handler gennem Trendsales’ eget betalingssystem med to glade brugere til følge.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?