Annonce
Af - 06/03-15 09:32; Opdateret: 06/03-15 10:17

Talentdommer vil også hjælpe børn i AfrikaTalentdommer vil også hjælpe børn i Afrika

Det er ikke kun i "Danmark har talent", at Cecilie Lassen hjælper mennesker med at fremme deres talenter.

storybild

Alt imens vi alle venter spændt på lørdagens finale, har den smukke og stilfulde talentdommer indgået et samarbejde med Skandinaviens største modebazar Trendsales, hvor hun gennem projektet Trendsales Collection vil sælge ud af sin yderst stilsikre garderobe på lige fod med en lang række af andre kendte fashionistaer.

Det skyldes dog ikke kun, at hun som modeentusiast har en naturlig trang til at få ryddet ud i gemmerne med jævne mellemrum, men også at hun gennem initiativet kan få italesat to mærkesager, hun længe har brændt for. Nemlig bæredygtighed og uddannelse.

Cecilie Lassen er nemlig en sand tilhænger af second hand-begrebet, hvad enten det er som køber eller sælger. Hun værdsætter Trendsales’ fokus på at forlænge tøjets levetid ved at sælge det videre, fremfor at smide det ud og håber at medvirke til, at endnu flere i fremtiden vil blive en del af den bæredygtige livsstil, som Trendsales repræsenterer:

Jeg er i forvejen en trofast webshopper og gør mange fund online. Mens mange sites ofte kan være meget uoverskuelige, så har jeg altid været fast tilhænger af Trendsales, som er mindre rodet. Og her har jeg også efterhånden fundet faste sælgere, jeg følger, som gør det hele nemmere. Nu glæder mig jeg til at kunne give lidt tilbage ved at sætte mange af mine elskede items til salg.

Second hand-entusiasten ejer masser af unikke items og har qua sin position i modeverdenen adgang til en masse styles, som de fleste kvinder vil sukke langt efter. Hendes garderobe er blandt andet kendt for sin leg med proportioner, hvor der i særdeleshed er masser af oversized fund at gøre sig:

Indtil for nylig var der fem-seks år, hvor jeg kun gik i sort, og også i dag ville jeg føle mig godt tilpas i en stor, sort sweater, skinny jeans og et par Dr. Martens. Men jeg kan godt lide at udfordre min komfortzone og går nu i farver og ting, der larmer mere.

Ikke nok med, at Cecilie Lassen håber at kunne sætte fokus på bæredygtigheden i at shoppe second hand, så har hun også valgt at donere 10 % af sit salg til Nelson Mandela Bangle.

Initiativet arbejder for at forbedre og udvikle forudsætningerne for, at alle afrikanske børn lærer at læse. Et talent, som mange danskere tager for givet, men som langt fra er en selvfølge i den tredje verden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vennen og rivalen mindes afdøde...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Khader: Danmark bør boykotte fodbold-VM
bt.dk
Superliga-klub bløder: Præsenterer...
bt.dk