Annonce
Af - 12/11-15 14:22; Opdateret: 12/11-15 15:06

Pift december op med en hyggelig pakkekalender!Pift december op med en hyggelig pakkekalender!

Så er det ved at være høje tid til at finde gaver til pakke/adventskalenderen til de små, så det ikke ender ud i impulskøb af en masse nyt skrammel sidst i november.

Bildstrecke im Grossformat »
Som vi udemærket kender til det selv, har Barbie også altid brug for en ny smuk kjole, smarte accessories eller nye møbler! Og heldigvis er det ikke et problem, for Barbie elsker også second hand! Se det store (billige) udvalg af udstyr og skrud og haute couture modeller der er håndsyet helt unikt. Fyld julesokken med små monstre og seje figurer! Et sikkert hit blandt seje drenge med god fantasi. Baby skal også mærke det er jul! Så overrask med et blødt gakket fantasidyr, som går hen og bliver babys nye bedste ven. Børn elsker at klæde sig ud og leve sig ind i rollen som Spiderman eller prinsesse og underholde resten af familien. Tilføj mere fantasi til udklædningskassen og se hvad der sker. Vi har alle vores Disney darlings og heldigvis er der en figur der passer til alle aldre og interesser. Gå på jagt efter favoritterne i Disneys univers af legetøj, bøger, prinsessekjoler og seje t-shirts. Er din datter også vild med de små nuttede dyr fra Sylvanian Families? Køb en større samling billigt og bryd den ned i mange små gaver. Tilføj nye sjove bøger til børnebiblioteket, som ungerne elsker at læse igen og igen. Find dine favoritter blandt det store udvalg til spotpriser. Så er der rig mulighed for at pimpe bamsegarderoben op, til et budget vi alle kan være med til. Gør en god handel blandt alle de skønne outfits, og få måske en bamse med i prisen ;) Mulighederne med Fisher Prices legetøjsunivers er uanede og perfekte til at stimulere dit barns udvikling. Gør et kup blandt det farvestrålende udbud af annoncer, og du scorer med garanti et stort smækkys fra din lille skat. Ethvert nysgerrigt barn elsker at bygge skøre tårne med Duplos farverige klodser og sjove figurer. Køb en større portion samlet og del den op til flere dage. Klassikeren i ethvert dansk barns legetøjssamling er LEGO – gå efter Friends serien til tøserne og classic LEGO til drengene. Lige nu vrimler det med billige klodser i Bazaren, så du har mulighed for at lave en pakkekalender af top kvalitet.

Venindeshopping i New York med alt betalt?
Venindeshopping i New York med alt betalt?

Og hvis du netop vil undgå den fælde, så se med her hvor nemt og billigt det kan gøres!

Recreate fashion: Hop med på turban-trenden
Recreate fashion: Hop med på turban-trenden

Recreate Fashion: Genopliv din mascara
Recreate Fashion: Genopliv din mascara

Trendsales giver dig de bedste bud på hvordan du kan få mere for pengene, spare tid og give pakkekalenderen et bæredygtigt tvist af klassisk legetøj.

Recreate Fashion: Fra t-shirt til hårbånd
Recreate Fashion: Fra t-shirt til hårbånd

Nu’ det jul igen, nu’ det j… overtræk igen!
Nu’ det jul igen, nu’ det j… overtræk igen!

Vildt: 9 ud af 10 bruger kun festkjolen én gang
Vildt: 9 ud af 10 bruger kun festkjolen én gang

Spild af stoffer: Danske kvinder er mest afhængige
Spild af stoffer: Danske kvinder er mest afhængige

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Kække Kevin Magnussen inden...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk