Annonce
Af - 03/07-15 12:09; Opdateret: 06/07-15 14:20

5 ting Roskilde har lært os5 ting Roskilde har lært os

Mode og stil er vanen tro et stort omdrejningspunkt for gæsterne og ikke mindst medierne på Roskilde Festivalen. Men hvad kan vi lære af 2015-udgaven?

Bildstrecke im Grossformat »

Modebazaren Trendsales har gået festivalen efter i sømmene for at finde frem til dette års mest markante og hypede tendenser inden for tøj og accessories blandt de mange tusinder af festglade gæster.

Især 5 tendenser har været svære at overse.

Normcore er det "nye"

Hvis hippie-stilen var synonym med 70’erne, så må normcore-trenden være det for årets Roskilde Festival.

Den mest gængse festivalgæst skiller sig nemlig ud ved at falde ind i mængden.

Det paradoksale ved denne trend er netop bestræbelserne på at klæde sig som en, der bestemt ikke går op i, hverken mode eller sit eget udseende.

Et par klassiske og afvaskede denimshorts, et par retro sneakers, en hvid t-shirt, en bumbag og et par runde solbriller har på årets festival været mere reglen end undtagelsen.

Hvide sneakers holder maks på festival

Ja, du læste rigtigt! Det vrimler med hvide sneakers.

Eller rettere sagt, det vrimlede med dem.

Efter et par dage på festivalpladsens optrådte græsarealer, er ambitionen om at holde skoene hvide formentlig utopi for de fleste.

Alligevel lader mange af gæsterne til at finde sig bedst tilpas i et par hvide af slagsen, selvom det måske ikke er alle, der er lige glade for deres beslutning, når de kommer hjem igen.

Birkenstock’en rocker stadig

Igen i år har sundhedssandalen – eller pædagogsandalen, som det klassiske sommerfodtøj også betegnes som i visse kredse – været fast inventar hos både mænd og kvinder.

Temperaturen tillader nøgne fødder og tilsyneladende er det intet problem at danse rundt hele natten i et par af en af markedets ældste sandaler. Cool!

Print på drengen – og pigen

Hvad enten det er kjoler, bukser, leggings, t-shirts, skjorter eller shorts, så kan et par lækre prints pifte et helt outfit op.

Vi har igen i år set masser af friske og udfordrende tendenser på nye prints. Dyreprintet lader til gengæld til at være aflivet for en stund.

Sportssokken

Glemt alt om tanlines og bare ankler. Vi har spottet flere tennissokker på festivalen, end der gemmer sig under sengen på en teenagers drengeværelse.

Og de skal helst trækkes godt op om anklerne - måske for at beskytte dem mod den berygtede omgang urinstøv?

Husk at gå på opdagelse Trendsales' online bazar jævnligt - den er fyldt med unikke fund til lækre priser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk