Annonce
Af - 23/11-15 15:08; Opdateret: 23/11-15 15:45

Pakkekalender-panik? Sådan her kan du nå det..Pakkekalender-panik? Sådan her kan du nå det..

Pakkekalender-panikken er måske begyndt at brede sig hos de danske børnefamilier. Det kræver nemlig både penge, tid og inspiration at finde alle 24 gaver til pakkekalenderen.

storybild

(Billede: Trendsales)

Der er intet så hyggeligt som små børn, der hver morgen fra 1. december og frem til juleaften vågner af bare spænding efter, hvad dagens gave mon byder på.

LÆS OGSÅ: 95% er enige: Prøv noget nyt - giv noget brugt

For mange travle børneforældre kan pakkekalderen dog være en stor udfordring, som både kræver god tid, inspiration og ikke mindst penge.

Hvis man gerne vil undgå pakkekalender-panik, og hellere vil bruge tid sammen med familien, er der god mulighed for at indhente hjælp – vel at mærke uden at bruge en formue!

LÆS OGSÅ: Pift december op med en hyggelig pakkekalender!

På Trendsales kan man nemlig få hjælp fra andre mødre, som har specialiseret sig i at kreere færdige pakkekalendere selv.

Her kan man købe hjemmelavede pakkekalendere til enhver børnesmag. Der er alt fra pakkekalendere med pokemon-figurer til pakkekalendere med hårspænder og lyserøde ting.

LÆS OGSÅ: Venindeshopping i New York med alt betalt?

Du kan også selv nemt gå på opdagelse på Trendsales og finde pakkekalenderens 24 pakker, hvis du foretrækker at sammensætte kalenderen helt selv.

Bliv inspireret af Trendsales' lille guide til forskellige gaveforslag her.

For mange børnefamilier er julen en hård tid for økonomien, så det giver både god mening rent økonomisk at købe en second hand pakkekalender samtidig med, at man sparer tid og gør noget godt for miljøet.

LÆS OGSÅ: Spild af stoffer: Danske kvinder er mest afhængige

LÆS OGSÅ: Recreate Fashion: Fra t-shirt til hårbånd

LÆS OGSÅ: Recreate fashion: Hop med på turban-trenden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?