Annonce
Af - 27/01-15 15:22; Opdateret: 04/01-16 14:17

Sådan redder du julens overforbrugSådan redder du julens overforbrug

Aldrig har flere udnyttet muligheden for at tjene en ekstra skilling.

storybild

(Billede: Shutterstock)

Nogle danskere vågner i disse dage op med økonomiske tømmermænd. De vanlige udskejelser i julen og i den efterfølgende udsalgsjungle kan have sat sine dybe spor, men flere og flere kurerer tilsyneladende den værste forbrugshovedpine med et par enkle klik.

Det er nemlig ikke kun bankkontoen, der tømmes, når butikker og webshops lokker med fristende prisnedsættelser.

Når garderoben bliver piftet op med nye klæder, er der som bekendt også meget tøj, der pludselig ikke bliver brugt mere.

Men i stedet for at spilde dyrebar plads i klædeskabet, vælger flere og flere danskere den bæredygtige løsning ved at sætte de nu overflødige ting til salg.

Trendsales er én af Skandinaviens foretrukne online kanaler til at få afsat sine ejendele. Her kan det mærkes, hvordan især januar er én af de måneder, hvor der sættes absolut flest ting til salg - måske i håbet om at reparere juleforbruget en smule.

Siden 2010 er antallet af oprettede annoncer i netop januar steget med hele 55 %. Faktisk blev der sat rekord i 2014’s udgave, hvor hele 600.000 forskellige varer blev sat til salg i løbet af kalenderårets første måned.

Det vurderes, ifølge en intern undersøgelse, at op imod 75 % af alle danskere har tøj hængende i klædeskabet, som de med sikkerhed aldrig kommer til at bruge igen. En amerikansk undersøgelse konkluderer sågar, at kvinder kun benytter 20 % af deres garderobe.

Med tanke på de næsten 100.000 handler, der gennemføres på Trendsales hver måned, kan det ende med at blive en lukrativ beslutning at kigge tøjstativet efter i sømmene for ting, du ikke længere bruger.

LÆS OGSÅ: Invitér en nordmand på besøg i klædeskabet

LÆS OGSÅ: Konfirmationsforberedelse er meget mere end fadervor

LÆS OGSÅ: Shop løs i garderober med stjernestøv

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?