Annonce
Af Trendsales - 19/09-16 13:30; Opdateret: 19/09-16 14:02

6 designertasker, du roligt kan investere i6 designertasker, du roligt kan investere i

Trendsales-brugeren Rikke Ulsøe guider dig her til 6 forskellige designerhåndtasker, der er sikre og tidsløse køb, som du kan have for evigt – eller sælge videre til en god pris.

Bildstrecke im Grossformat »
Bayswater tasken er muligvis Mulberrys mest kendte model – og det forstår man godt! Med dens rene linjer og klassiske ydre oser den af britisk elegance. Siden lanceringen i 2003 er den udkommet i et utal af forskellige farver og materialer, som gør det muligt for dig at finde den variant, der passer bedst til din stil. På Trendsales er der altid et stort udvalg af Bayswater tasker. PS1 fra amerikanske Proenza Schouler er rå og elegant på en og samme tid. Dén kombination har gjort tasken til en øjeblikkelig favorit hos fashionistas verden over. Der er tale om en klassisk satchel bag, der repræsenterer brandets forkærlighed for anvendelig luksus på bedste vis. Modehuset er det yngste af slagsen på denne liste, men meget tyder på, at det er kommet for at blive. Hver sæson har sin it-taske, og denne sæson har det i høj grad været Dionysus taskerne fra Gucci. Guccis chefdesigner Alessandro Michele har forenet gammelt med nyt ved at sammensætte det ikoniske GG Supreme kanvas med nye detaljer som en justerbar kædehank og en tiger-head spur-lukning. Balenciaga City er fra Motorcycle-linjen, som blev skabt af den tidligere chefdesigner Nicolas Ghesquière i starten af 00erne. Tasken er ren rock n roll glamour og giver associationer til cool it girls som Kate Moss, der var en af de første til at blive spottet med tasken. Med rå detaljer som grove syninger, nitter, spænder og kvaster tilfører den noget kant til dit outfit. Dagene, hvor monogramkanvas var fashion faux pas, er heldigvis ovre! Det ikoniske LV-design har stået tidens tand og bevist, at monogrammet, som blev skabt i 1896, stadig emmer af luksus. Speedy tasken er en klassisk model, der kan bæres i hånden eller ligge på underarmen. Med dens runde og bløde linjer indkapsler den følelsen af fransk femininitet. Indrømmet, Hermes Birkin taske kunne også sagtens få titlen som Den ultimative, men for mange kvinder er tasken over dem alle en quiltet Chanel taske med kædehank. Her er det en Classic Flap i sort, der er karakteristisk ved at have en CC-lukning og læder i kæden. Med denne udødelige klassiker køber man ikke bare en taske men en del af modehistorien. Med andre ord: et sikkert køb!

Lækre tasker fra eksklusive modehuse er en god måde at tilføre hverdagen lidt luksus.

De kan peppe ethvert outfit op og forvandle slidte jeans og en oversized strik til et fashionabelt look.

Desværre er prisen også høj, hvilket gør, at det for mange forbliver en taskedrøm.

På Trendsales kan du dog gøre den drøm til virkelighed, da priserne på secondhand tasker er langt mere overkommelige.

Fordelen ved at købe designerhåndtasker er, at det samtidig er en vare, du nemt kan sælge igen.

Faktisk kan man nogle gange tjene penge på disse varer, da modehusene ofte foretager prisstigninger, som øger taskens værdi.

Klik igennem galleriet øverst i artiklen og bliv klogere på de forskellige tasker.

Om forfatteren bag guiden

Rikke har været bruger på Trendsales siden 2005. Til daglig beskæftiger hun sig med mode, hvor hun bl.a. skriver på www.katoni.dk.

Brugernavn på Trendsales: Riike

Bedste Trendsales-køb: "Gennem årene har jeg købt rigtig mange fine ting på Trendsales, men det bedste køb må være min Ganni kimono i Almond Blossom print.

Den blev hurtigt udsolgt og var nærmest umulig at opstøve. Heldigvis fandt jeg den senerehen på Trendsales og slog til med det samme."

LÆS OGSÅ: Danske kvinder: ”Min taske er min identitet!”

LÆS OGSÅ: Har du også tjent penge uden at vide det?

LÆS OGSÅ: Guiden, der deler vandene! Se, hvordan du farver din designertaske

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Historisk punktum for dansk...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk