Annonce
Af - 29/04-15 13:12; Opdateret: 29/04-15 13:30

Hvad er det vildeste du har gjort?!Hvad er det vildeste du har gjort?!

Modebazaren Trendsales har netop foretaget en stor undersøgelse om kvinders hang til at pynte en smule på virkeligheden, når de har shoppet. Læs nogle af de sjoveste historier her.

storybild

(Billede: Trendsales)

”Min kæreste hader når jeg køber sko, og jeg havde lige købt et par super lækre stilletter som i hans optik nok ville være FOR dyre. Så jeg sagde, at de havde kostet 200 kr., hvilket de selvfølgelig ikke havde gjort. Han åbner skokassen, tager stiletten op og prismærket sidder selvfølgelig under stilletten. Der havde jeg så et lille bitte forklaringsproblem ??”

”Jeg sagde engang, at de da bestemt ikke var nye… Desværre havde jeg lige overset mærkerne i nakken. Min søde mand sagde, at selvom den ikke er ny skat, så er det måske en meget god idé lige at tage mærkerne af, inden du tager på arbejdet?? Sød mand.”

”Mine veninder tror vist jeg er ret heldig, når jeg af og til "vinder" noget tøj/sko i en "konkurrence"... Har dog ikke brugt konkurrence-løgnen ofte.. Max 3 gange.. Man kunne jo få brug for den senere.. :D”

” Jeg lader pengene stå på min Trendsales-Konto og hæver dem kun, hvis der er krise i økonomien. Det er en slags hemmelige lommepenge.”

” Jeg lader tit mine indkøb ligge lidt i skabet for efter nogle uger at sige "Årh, den gamle sag?", når min mand spørger om den er ny.”

” Jeg gemte i en periode mine nye sko køb i bilen. Skiftede til de gamle før jeg gik ind i huset, så min kæreste ikke opdagede, at jeg havde købt nye sko. :)”

“Dont ever talk about it! Har jeg købt noget nyt, bliver det oftest lagt bagerst i tøjskabet.. Når der bliver spurgt, om det er nyt, svarer jeg: "Nej.. Det fandt jeg bare bagerst i mit tøjskab".”

”Jeg fandt den billigt på Trendsales. Det kan jo være både sandt og et troværdigt dække.”

”Min veninde shopper ret meget, og hendes kæreste er ikke altid helt enig i, at hun mangler det nye tøj. Derfor hiver hun altid mærket af i butikken, når hun lige har købt tøjet og frabeder sig en pose til tøjet, men lægger det blot i tasken, fordi kæresten på den måde ikke så nemt opdager tøjmærker i skraldespanden eller poser fra tøjbutikker i hjemmet ;)”

” En overgang købte jeg sko hele tiden, og de var altid alt for dyre. Så når jeg sagde prisen, fortalte jeg altid hvad jeg havde givet pr. sko. Det lyder bare pænere!”

Kilde: Brugere fra Trendsales.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?