Annonce
Af - 12/06-15 12:25; Opdateret: 02/06-16 11:05

Sådan bliver du festivalklar på budgetSådan bliver du festivalklar på budget

Hvem siger man ikke kan være både praktisk og lækker på en gang? Trendsales har fundet 10 ting i deres bazar, som kan gøre dig klar til årets festivaler - og så endda på budget!

Bildstrecke im Grossformat »

Festivalsæsonen har sat sine fodaftryk på nettets mange forskellige second hand-markeder og det betyder, at der er gang i handlen af især praktiske og moderne klassikere.

Hos Skandinaviens største tøjfællesskab Trendsales oplever man lige nu en stigende efterspørgsel på en lang række af traditionelle festivalitems - og det er der mange gode grunde til, hvis man spørger én af de mange kommende festivalgængere.

22-årige Laura fra København er stor tilhænger af at shoppe second hand forud for deltagelsen i festivalerne, fordi man her skal gardere sig mod både vind og vejr samtidig med, at man heller ikke vil rende rundt i regnsættet hele ugen:

Sidste år hoppede jeg afsted mod Roskilde i mine spritnye hvide sneakers. Ville jo gerne vise dem frem, men altså… de lignede jo noget fra før krigen efter en dags tid. Og så gik jeg bare og ærgrede mig over de 1200 kroner, jeg havde brugt på dem.

I år lader jeg klart mine dyre sneakers stå derhjemme og har taget et par slidte Adidas Stan Smith med i stedet, som jeg fandt på Trendsales til 100 kroner inklusiv fragt. Dem kan jeg godt tåle at danse rundt i mudder med og så er de jo stadig super cool, selvom de er lidt slidte.

Trendsales har ovenfor samlet 10 bud på nogle af årets festival-musthaves, som via modebazarens store udvalg kan erhverves langt under normal udbudspris. Se om du kan blive inspireret.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?