Annonce
Af - 19/05-15 11:46; Opdateret: 19/05-15 12:46

“Din stemme er din ret, din ret er dit ansvar”“Din stemme er din ret, din ret er dit ansvar”

– den 5. juni har danske kvinder haft stemmeret i 100 år. Dansk Kvindesamfund, Trendsales og Baum und Pferdgarten er gået sammen for at hylde den historiske dag.

storybild

(Billede: Daniel Stjerne)

Grundlovsdag er det 100 år siden Dansk Kvindesamfund, sammen med resten af Danmarks befolkning, kunne fejre, at danske kvinder fik stemmeret og dermed startede en ny æra.

Siden har danske kvinder markeret sig på alle niveauer i samfundet, lige fra politik, inden for forskning, i erhvervslivet og på den kreative scene.

Baum und Pferdgarten er gået sammen med Trendsales og Dansk Kvindesamfund om at hylde 100-året ved at designe en ”limited edition” T-shirt, hvor hele overskuddet går ubeskåret til Dansk Kvindesamfunds arbejde for ligestilling.

T-shirten koster 349 kr. og kommer i en ”limited edition” på 500 stk.

Den kan købes lige her.

Om T-shirten fortæller Rikke Baumgarten & Helle Hestehave: ”Vi har forsøgt at udfordre nogle fastlåste forestillinger og modernisere kvindetegnet ved at tilføre det ikoniske leopardprint og et par lange øjenvipper.

Flere stærke kvinder har allerede iført sig t-shirten og delt det vigtige budskab på de sociale medier. Blandt andre topmodel Mathilde Gøhler og skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anna og Nicolai kan ikke få armene...
bt.dk
Politiet i påske-razzia: Særligt...
bt.dk
Babylykke: Kendt TV 2-korrespondent...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk