Annonce
Af Trendsales - 12/05-16 10:50; Opdateret: 18/05-16 11:34

Emma har solgt tøj for sin mor for 18.000!Emma har solgt tøj for sin mor for 18.000!

Emma er hyppig bruger af Trendsales, og hjælper ofte hendes mor med at sætte hendes tøj til salg, så de sammen kan spare op til en fælles ferie.

storybild

Læs hendes bud på en guide til, hvordan du sammen med din familie hurtigt og nemt kan tjene lidt ekstra til sommerferien.

1. Spørg familien
Spørg dine søskende eller dine forældre, om de har noget gammelt tøj liggende i skabet, garagen eller kælderen, som de alligevel ikke bruger.

Tilbyd dem en smule hjælp til at rydde op og sælge ud – måske kan du forhandle dig til en procentdel af salget.

2. Find de skjulte skatte
Ofte har dine forældre ting liggende i skabet, som har fået en renæssance rent modemæssigt. F.eks. fandt jeg en off-shoulder bluse i min mors skab fra Paul & Joe, som er kommet på mode igen.

Den har jeg sat til salg på Trendsales og den har allerede fået en del henvendelser. Det kan også være, at dine forældre har en fin vintage taske fra Chanel eller Gucci liggende, som også har fået en renæssance.

3. Videresælg dine ting via Trendsales
På Trendsales kan du gratis oprette en profil, så længe du er fyldt 15 år. Du kan hurtigt og nemt oprette en salgsannonce enten via hjemmesiden eller via deres app.

Du skal blot tage nogle gode billeder af det, du vil sælge, og lave en grundig beskrivelse af varens stand, størrelse og lignende relevant information i din annonce.

Herefter er det bare at vente på at det rigtige bud dukker op. Jeg benytter mig altid af TrendsalesHandel, så jeg og mine købere er forsikret.

4. Så meget kan du tjene på dit gamle tøj
Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvad de kan tjene på deres brugte tøj. Jeg har allerede solgt for næsten 18.000 for min mor alene her i 2016.

Da jeg snakkede med min mor forleden dag, fortalte hun, at hendes økonomi ikke ville være lige så god uden Trendsales, og det samme gælder for mig, som er på SU.

Oftest er det nemmest at videresælge brugte dyre mærkevarer, som ser næsten ubrugte ud eller udsolgte ting fra butikkerne. Disse ting kan oftest sælge videre til samme pris som du gav for dem. Også limited-edition modeller har en høj kurs på Trendsales.

Besøg Emmas Trendsales-profil og se hendes announcer her.

Sådan kan du tjene penge i efterårsferien
Sådan kan du tjene penge i efterårsferien

Har du også tjent penge uden at vide det?
Har du også tjent penge uden at vide det?

LÆS OGSÅ: Efterlysning: Vanvittig rift om dette mærke!

LÆS OGSÅ: Challenge dig selv med 5 hurtige garderoberegler

LÆS OGSÅ: Er det her landets bedste genbrugsshopper?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-klubber høster...
bt.dk
Casper satte vild rekord over...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk