Annonce
Af - 18/08-16 16:37; Opdateret: 22/08-16 09:59

Brysterne har stadig brug for støtteBrysterne har stadig brug for støtte

Lad os kæmpe sammen! Sådan lyder opfordringen igen i år fra ”Støt Brysterne”, som Kræftens Bekæmpelse med stigende succes har stået bag de sidste 13 år.

Bildstrecke im Grossformat »

Kræftens Bekæmpelse sætter vanen tro fokus på den mest hyppige kræftform blandt kvinder.

Mere end hver 9. kvinde får hvert år konstateret brystkræft, og derfor er behovet for opmærksomhed og støtte til både forskning og patienter større end nogensinde.

Traditionen tro har Kræftens Bekæmpelse igen i år lanceret en støtte-t-shirt, i år i samarbejde med det populære danske mærke, Custommade.

Vi kender alle nogen, der har kæmpet med kræft. Derfor mener vi, at Støt Brysterne kampagnen er en utrolig vigtig sag at sætte fokus på og støtte op om.

Vi er meget stolte over at stå bag årets t-shirt med det vigtige budskab 'hope'”, siger Ann Sofie Bønnelykke, International PR Manager hos Custommade.

Hun uddyber, hvorfor det netop er budskabet 'Hope', som er blevet en central del af designet af årets t-shirt:

"Når man får konstateret brystkræft, må der være 1000 følelser og tanker der konstant flyver rundt i ens hoved.

Men håbet – og troen på, at man bliver rask og kommer ud på den anden side, er en af de vigtigste at holde fast i."

Støt brysterne!

Du kan støtte det gode formål, ved at købe årets t-shirt, der fås i to varianter: en hvid og en grå. Begge er i et enkelt og neutralt design, der kan bruges til enhver anledning. Se flere bud på outfits med t-shirten til både hverdag og fest i galleriet!

T-shirten sælges eksklusivt hos Trendsales for 199,- plus fragt. Og husk, overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses store arbejde.

Trendsales støtter op og donerer igen i år gratis Støt Brysterne armbånd til de 200 første, som køber årets Støt Brysterne t-shirt.

"Som Danmarks største kvindesite ligger særligt denne sag os tæt på hjertet. Derfor håber vi at kunne bidrage med at få spredt det vigtige budskab og samtidig også få solgt en masse t-shirts til det gode formål”, udtaler Eva Kemp, underdirektør hos Trendsales"

Køb t-shirten her - eller vis din støtte ved at købe et armbånd.
(Pssssst, du skal løbe hurtigt - gælder kun så længe lager haves!)

Back to work! Forny garderoben til arbejdet
Back to work! Forny garderoben til arbejdet

Klar, parat, skolestart!
Klar, parat, skolestart!

Find alt til din storbyferie på Trendsales!
Find alt til din storbyferie på Trendsales!

Andre læser lige nu