Annonce
Af - 14/04-15 12:36; Opdateret: 14/04-15 14:39

Så nemt fremhæver du dine bedste siderSå nemt fremhæver du dine bedste sider

Find ud af, hvordan du klæder dig bedst efter din kropstype

storybild

(Billede: Trendsales)

Uanset størrelse, bygning eller facon, er alle kvindelige former smukke og elskværdige!

Lige meget hvordan din krop ser ud, handler det blot om at fremhæve de bedste sider - men ved du egentligt, hvad der klæder lige præcis dig bedst?

Trendsales slår et slag for kvindekroppen i alle afskygninger og hjælper dig med at style dine outfits præcis efter din kropsbygning.

Tag selv testen lige her!


Når du har fundet ud af, hvilken kropstype du er, kan du klikke dig ind på netop den videoguide, der passer til din form.

I alt har Trendsales opdelt kvindekroppen i fire forskellige grupper:

Søjlen

"Udfordringen for den lange og slanke søjle er at skabe et kvindeligt og feminint look. Det fikses let ved at vælge tøj, der skaber talje, og derved sætte fokus på de kvindelige former."

Timeglasset

"De bløde kurver gør, at timeglasset kan føle sig lidt stor og damet, men vejen frem er simpel; Vis den lille fikse talje og de smukke kvindelige former frem!"

Pæren

"Brokker sig ofte over sin store numse eller fyldige lår, men er til gengæld udstyret med en guddommelig overkrop, som stort set kan bære alt!"

Æblet

"Føler sig ikke altid lige feminin, og gemmer sig ofte væk i lag på lag – Don't do that! Æblet har masser af fordele at fremhæve; den gode barm, de lækre stænger og slanke arme."

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?