Annonce
Af - 09/01-15 10:00; Opdateret: 03/03-15 12:35

Shop løs i garderober med stjernestøvShop løs i garderober med stjernestøv

Trendsales Collection udvider garderoben med Sharin Foo, Lina Rafn og Saseline Sørensens eksklusive klæder

storybild

Rigtig mange kvinder følger nysgerrigt med fra sidelinjen, når deres stilikoner flasher deres nyeste outfits. Ofte ender nysgerrigheden i lysten til at shoppe bare ét af de samme eksklusive items som de stilsikre kvinder ejer.

Nu sørger Skandinaviens største modebazar Trendsales for, at lysten kan veksles til håndgribelig tilfredsstillelse med det nye projekt Trendsales Collection.

Her kan du nu gå på opdagelse i sangerinderne Sharin Foo, Lina Rafn og Saseline Sørensens forunderlige og eksklusive garderober. I forvejen tæller klædeskabet allerede navne som blandt andre it-søstrene Frederikke og Caroline Brasch, Lulu Henckel, Maria Angelova, Julie Wettergren, Ditte Ylva Olsen og Mai Manniche.

"Det er bæredygtigt at købe second hand! Og man kan få mere kvalitet for pengene i stedet for at købe fra nyt til fuld pris, og måske få fat i en style fra et tidligere år, man ikke fik opsnappet." siger Sharin Foo, som altså nu er blevet en del af det fashionable second hand selskab.

Saseline er også hoppet med på den bæredygtige bølge, som Trendsales repræsenterer: "Jeg synes det er fedt, at der er gået mode i at sælge og købe second hand tøj, sko og tasker. Jeg går helt sikkert ind for genbrug. Det er en perfekt måde at få tømt skabet for ting, som andre måske kan have glæde af.".

Fashionistaerne hos Trendsales Collection har, i kraft af deres status i modeverdenen, adgang til en masse styles, som kun de færreste har haft chancen for at få fat på. Men med Trendsales Collection kan du nu få fingrene i sjældne items med en helt særlig historie bag. Et aspekt, som sangerinde og producer Lina Rafn bifalder:

"Jeg elsker vintage tøj, fordi det ofte har en kvalitet, et snit eller et materiale, som er unikt. Du kan være sikker på, at du ikke ligner alle andre og så synes jeg der er noget smukt over, at den ene kvindes skrald er den anden kvindes skat. Jeg bliver hurtigt træt af en tendens og vil videre, og det kan jeg gøre med god samvittighed, selv om tøjet ikke er slidt op, når jeg sælger det igennem Trendsales Collection".

Trendsales Collection tæller i skrivende stund mere end 400 helt unikke items - men man skal være hurtig, for der er kun én af hver vare!

LÆS OGSÅ: Nu starter jagten på forårets tendenser!

LÆS OGSÅ: Invitér en nordmand på besøg i klædeskabet

LÆS OGSÅ: Kvinder udskifter gadgets som aldrig før

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Dansk designer forbavset over vare i...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk