Annonce
Af Trendsales - 28/06-16 15:48; Opdateret: 03/08-16 09:58

Find alt til din storbyferie på Trendsales!Find alt til din storbyferie på Trendsales!

Til dig der skal på storbyferie! Find alt til pakkelisten på Trendsales, og få råd til en federe ferie. Vi har fundet nogle bud til pakkelisten til dig her.

Bildstrecke im Grossformat »

1. Lag på lag
Går årets ferie til storbyen, er det altid en god idé at tage højde for al slags vejr. Derfor er lag-på-lag tøj ideelt, så du altid kan tage noget af, hvis nu temperaturen skulle stige, og omvendt. Pak noget tøj, der er let at kombinere, så du kan genbruge tøjet på kryds og tværs, og dermed spare kuffertplads.

2. Godt fodtøj
Det er aldrig sjovt med ømme fødder på en ferie, og derfor er et par gode sneakers et must-have på turen, så du kan gå rundt uden ubehag. Find et par du kan gå langt og længe i.

3. Det fornuftige
En sweatshirt eller en læderjakke til de køligere aftener, er endnu et fornuftigt valg til rejsekufferten - det er aldrig sjovt at bruge ferien på at ligge syg. Samtidig er det heller ikke rart at gå rundt i en varm storby - pak derfor et luftigt sæt ned.

4. Et fint sæt
Det er altid sjovt at tage i byen i udlandet. Vælg derfor som minimum ét finere sæt tøj til en aften ude. Husk at nogle fine accessories altid kan pifte ethvert outfit op. Lader du festtøjet hænge i skabet derhjemme, kan du evt. tage et par høje sko med, der kan gøre hverdagstøjet lidt festligt.

5. Det praktiske
Pak en mindre skuldertaske til gåturene, der har plads til de vigtigste ting.
Husk en stor rejsetaske, hvis du har planer om at shoppe på ferien.
Pak en toilettaske med de mest nødvendige ting, så du ikke behøver, at investere i dem på ferien.

Tag det tøj på der fylder mest, når du skal flyve, så der er endnu mere plads i kufferten på hjemturen.

Husk at du kan gøre dig nogle gode og billige fund til ferien på Trendsales, og dermed få råd til en endnu federe ferie.

God ferie!

LÆS OGSÅ: Efterlysning: Vanvittig rift om dette mærke!

LÆS OGSÅ: Emma har solgt tøj for sin mor for 18.000!

LÆS OGSÅ: Sådan kan du tjene penge i efterårsferien

Andre læser lige nu