Annonce
Af - 23/11-15 12:51; Opdateret: 25/11-16 11:36

95% er enige: Prøv noget nyt - giv noget brugt95% er enige: Prøv noget nyt - giv noget brugt

Skandinaviens største online second hand modebazar Trendsales har samlet en række tips til, hvordan man finder en god second hand julegave. Til glæde for alle.

storybild

(Billede: Trendsales)

Husk, at jo mere du kender til modtagerens stil og interesse – jo større chance er der for at ramme plet. En ønskeliste kan hjælpe dig et langt stykke af vejen.

Gavetid: Er ønskesedlen blevet en bestillingsliste?
Gavetid: Er ønskesedlen blevet en bestillingsliste?

1. Hvad du skal gå efter?

Mulighederne for second hand gaver er utallige. Skal det være tøj, køkkentilbehør, legetøj, elektronik, boligtilbehør eller noget helt andet?

Mulighederne er næsten uendelige. Det er ikke nødvendigt at være helt specifik i sin søgning, men hvis du ved, at din kæreste eksempelvis har en forkærlighed for kjoler, et specifikt mærke eller elsker en bestemt farve, kan det være en måde at afgrænse sin gavesøgning på.

2. Se på din økonomi og planlæg i god tid

Alle har et budget, også når det kommer til genbrugsgaver. Find ud af, hvad dit maksbeløb er og led efter gave ud fra det – og husk, at man på de fleste annoncer har mulighed for at forhandle lidt om prisen – i ægte genbrugsånd.

Få handlerne på plads i god tid, så sælgeren kan nå at sende dig varen, inden postbuddet og fragtfirmaerne rammes af julestress.

Venindeshopping i New York med alt betalt?
Venindeshopping i New York med alt betalt?

3. Drop fordommene

Mange kan have betænkeligheder ved genbrugsgaver og tro, at de skuffer modtageren. Men to tredjedele af tingene på Trendsales er faktisk aldrig brugt, så selvom gaven er second hand, så behøver den bestemt ikke være brugt eller slidt.

Kryds det af i din søgning, hvis du foretrækker ”nye” second hand varer – der er stadig masser af penge at spare og 95 % ville blive mindst lige så glade for en second hand-gave som for en butiksfrisk gave.

Pift december op med en hyggelig pakkekalender!
Pift december op med en hyggelig pakkekalender!

4. Handl sikkert

Når du handler online med private sælgere, skal du lige være opmærksom på, at der ingen fortrydelsesret er. Sørg for at tjekke sælgeren grundigt igennem: Er vedkommende valideret? Hvordan ser de tidligere vurderinger ud?

Dernæst skal du huske at overføre pengene gennem et sikkert og autoriseret betalingssystem. Trendsales har helt unikt deres eget betalingssystem ”TSpay”, hvor man er forsikret.

Spild af stoffer: Danske kvinder er mest afhængige
Spild af stoffer: Danske kvinder er mest afhængige

5. En gave uden byttemærke er bare mere personlig

En gave med personlighed fra inderst til yderst! Det er en rigtig god idé at bruge lidt tid og energi på at pakke gaven flot ind.

På den måde viser du nemlig, at du har lagt mange tanker og kræfter i gaven – både på at finde den, men også på at pakke den pænt ind. Skulle gaven mod forventning ikke falde i modtagerens smag, så kan den jo heldigvis altid sælges videre igen.

Se en hyggelig guide til nem og personlig gaveindpakning lige HER.

Nu’ det jul igen, nu’ det j… overtræk igen!
Nu’ det jul igen, nu’ det j… overtræk igen!

Rigtig god juleshopping!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
23-årige Hans-Christian er...
bt.dk
Formel 1 i Danmark: Nu lever drømmen...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk