Af - 05/04-16 21:40

Fræk gave til konen gik viralt: Nu er han undertøjsmodelFræk gave til konen gik viralt: Nu er han undertøjsmodel

Brendan Williams ville egentlig bare overraske sin kone på hendes fødselsdag. Men så tog det overhånd.

Bildstrecke im Grossformat »
Brendan Williams ville overraske sin kone Amanda på hendes fødselsdag. Han havde set, at parrets veninde Masika May, der er fotograf, tidligere har fotograferet kvinder i undertøj - i såkalt boudoir-stil - og tænkte, at han sagtens kunne gøre kvinderne kunsten efter sig. Så kan poserede det bedste, han havde lært, kun iført klassiske trekantsunderbukser. - Jeg tænkte, det ville være sjovt, hvis jeg fik lavet nogle billeder af mig selv i samme stil som en fødselsdagsgave, fortæller Brendan Williams til The Canadian Press. - Jeg troede, min kone ville grine af det - men hun blev helt oprigtigt glad, tilføjer han. Brendan Williams er 187 centimeter høj og vejer cirka 100 kilo - ikke ligefrem klassiske mål for en mandemodel. Ikke desto mindre gik fotoserien viralt på Masika Mays Facebook-profil, og folk elskede den dømt ud fra kommentarerne. - Åh gud. Jeg er forelsket i denne fotoserie. Hvilken sjov fyr - og hvilken måde at give et slag til sexisme, gutter, skriver en kvinde. - Det er faktisk fedt at se en virkelig fyr lave billeder som disse. Og selv om nogle af dem er lidt cheesy, så er han faktisk en flot fyr, skriver en anden. Brendan har da også fået flere positive tilbagemeldinger - ud over dem fra hans kone. - Der er en masse der siger, at det er rart ikke at se en hårløs gut med sixpack for en gangs skyld, siger han. - Selvfølgelig kan folk godt lide at se det, men det er måske ikke virkeligheden for alle. Jeg er en ret normalt udseende fyr, og jeg tror, det er det, folk kan lide, fortsætter han.

Klik dig gennem galleriet herover, hvor du kan se hele historien om Brendans virale fotoserie, der landede ham et modeljob.

Brendan Williams ved godt, at han hverken har sixpack, knivskarpe kindben eller en veltrimmet krop, som man som regel ser hos mandlige undertøjsmodeller.

Men ikke desto mindre har den 29-årige canadiske far nu landet et job som undertøjsmodel i en reklamekampagne for det amerikanske tøjfirma American Eagle - på trods af sin behårede og ganske almindelige far-krop. Det skriver The Canadian Press.

Fræk fotoserie: Kan du genkende denne tidligere barnestjerne?
Fræk fotoserie: Kan du genkende denne tidligere barnestjerne?

Det hele startede, da Brendan Williams i januar ville overraske sin kone Amanda med en pikant fødselsdagsgave i form af en serie sexede fotos af ham selv i undertøj.

Fotoserien fik han hjælp til at lave af parrets ven Masika May, som er professionel fotograf, og da hun efterfølgende smed billederne op på sin Facebook-side, gik de straks viralt og fik tusindvis af likes og kommentarer.

- Jeg forventede, at billederne ville få opmærksomhed i vores vennekreds, fordi han har gjort sådan noget før, og han er sjov. Men jeg havde aldrig troet, at det var en halvnøgen, behåret mand, der skulle få [mit arbejde] til at gå viralt, fortalte hun til Huffington Post om den pludselige succes.

Hov, der er da noget galt her? Sjov fotoserie hitter på nettet
Hov, der er da noget galt her? Sjov fotoserie hitter på nettet

Men det var lige præcis det, der skete. Billederne af Brendan blev et kæmpe hit på de sociale medier, og det resulterede i, at American Eagle gerne ville have ham med i en reklamevideo under sloganet ‘the real you is sexy’ (‘den rigtige dig er sexet’).

- Det har faktisk forbedret mit selvværd, fortæller Brendan Williams og fortsætter:

- Ikke så meget fordi jeg synes, jeg ser bedre ud - jeg tror mere, det er fordi, jeg ikke behøver være så bekymret omkring mine fejl. Jeg synes selvfølgelig ikke, jeg har den flotteste krop i verden, men det her har fået mig til at være lidt mindre hård ved mig selv.

Haha! 8-årig dreng laver det bedste faceswap nogensinde
Haha! 8-årig dreng laver det bedste faceswap nogensinde

Du kan se Brendan Williams' fotoserie til sin kone i toppen af artiklen, og herunder kan du se American Eagles reklamevideo, hvori han optræder under navnet Doug.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen stoppet midt i forklaring
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
35-årig far dræbte sine to små børn...
bt.dk
9-årige Leo meldt savnet: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx