Af Amira Høg Daimar - 07/07-15 17:23; Opdateret: 08/07-15 12:15

Skal klæde Scarlet Pleasure på: Danske designtalenter dyster om 500.000 kronerSkal klæde Scarlet Pleasure på: Danske designtalenter dyster om 500.000 kroner

Sløret er blevet løftet for de fire talenter, der skal dyste om 500.000 kroner i designkonkurrencen ’DANSK Design Talent – Magasin Prisen’.

storybild

De fire nominerede er Maikel Tawadros, bedst kendt for sine dystre design, der er blevet parret med Navneløs, den farverige Nicholas Nybro skal designe til Saint Cava, printglade Tatiana Andersen Camre klæder Anya på, og sidst er herrebrandet Tonsur blevet tildelt Scarlet Pleasure. (Billede: PR)

For tredje år i træk indledes jagten på morgendagens store designer, når konkurrencen ’DANSK Design Talent – Magasin Prisen-’ løber af stablen. Her konkurrerer fire spirende designtalenter, der har fået til opgave at skræddersy en minikollektion til hver sin danske musiker.

Mode: Helena Christensen tilbage til InWear
Mode: Helena Christensen tilbage til InWear

De fire nominerede er Maikel Tawadros, bedst kendt for sine dystre design, der er blevet parret med Navneløs, den farverige Nicholas Nybro skal designe til Saint Cava, printglade Tatiana Andersen Camre klæder Anya på, og sidst er herrebrandet Tonsur blevet tildelt Scarlet Pleasure.

Mode: Alexa Chung designer ny AG-kollektion
Mode: Alexa Chung designer ny AG-kollektion

Musikerne skal fungere som muser for designtalenterne, og de respektive kollektioner skal derfor både afspejle artistens personlighed og designerens eget synspunkt. Tøjet vil efterfølgende blive promoveret af de udvalgte musikere ved koncerter og i en særlig fotoserie, som designtalenterne selv står for.

Mode: Ganni lancerer ny linje
Mode: Ganni lancerer ny linje

Du kan være med til at kåre årets vinder, da alle får mulighed for at se og stemme på deres favoritter online. Disse stemmer lægges sammen med stemmer fra et dommerpanel af repræsentanter fra den danske og internationale modebranche for at finde den endelige vinder.

Zalando shanghajer det amerikanske tøjmærke Gap
Zalando shanghajer det amerikanske tøjmærke Gap

Præmien er vanen tro 500.000 kroner, som blandt andet skal bruges til et modeshow ved Københavns modeuge til januar, og vinderen udpeges den 22. oktober.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anna Due fra 'Paradise' afslører: Det...
bt.dk
Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Eksklusivt på BT: Hør teaseren til...
bt.dk
Guldbejlers nøglekamp flyttes: Kevin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx