Af Amira Høg Daimar - 30/03-16 07:23

VILDT! Kendall Jenner lander første Vogue-forsideVILDT! Kendall Jenner lander første Vogue-forside

Den 20-årige model har på rekordtid taget modeverdenen med storm. Nu får hun den ultimative blåstempling: En forside på amerikansk Vogue.

storybild

Det mindede mest af alt om et PR-stunt, da Kendall Jenner skridtede ned ad Marc Jacobs’ catwalk i 2014. Den unge modelaspirant var bedst kendt som en af de to små søstre i tv-serien ’Keeping Up With the Kardashians’ om Kardashian-Jenner-klanens luksusliv, så fordommene var mange.

Kendall Jenner fik dog hurtigt modbevist modebranchens kritiske ryster, blev siden ambassadør for Estée Lauder og har i dag samarbejdet med alle fra Chanel og Balmain til Victoria’s Secret. Derfor var det blot et spørgsmål om tid, før den 20-årige komet landede på forsiden af amerikansk Vogue.

LÆS OGSÅ: OH NO: Hackede Harry Styles' mor og lækkede Kendall Jenner-billeder

LÆS OGSÅ: Selena Gomez afslører: Kendall Jenner har en hemmelig kæreste

Kendall Jenners første Vogue-forside er en specialudgave for abonnenter, som kommer sammen med aprilnummeret med Rihanna på forsiden. Det 52-sider lange supplement er dedikeret til ’Kendall Jenner-effekten’ og inkluderer blandt andet en reportage, der følger hendes færd under New York Fashion Week. Specialudgavens hovedemne er ikke overraskende modellens massive følgerskare på de sociale medier, som i skrivende stund tæller mere end 64 millioner.

Forsidebilledet er skudt af den anerkendte modefotograf Mario Testino, og den sparsomme beklædning er fra Proenza Schouler. Hvis du ikke abonnerer på den amerikanske modebibel, kan du læse Kendall Jenners feature på Vogue.com. LÆS OGSÅ: Bag om modellivet: Se topløs Kendall Jenner spise McDonald's

LÆS OGSÅ: Kendall Jenner afslører pinlig familie-ups: Se hendes grumme fejl

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx