Af Webstud/AS - 06/08-17 15:53; Opdateret: 07/08-17 10:14

Luksus med luksus på: Så meget koster et helt Supreme x Louis Vuitton-outfitLuksus med luksus på: Så meget koster et helt Supreme x Louis Vuitton-outfit

Verdens mest værdifulde luksusbrand, Louis Vuitton, og det populære streetwear-mærke Supreme har lanceret en kollektion, der slår alle prisrekorder. Selvom den er udsolgt, kan du få fat i den - det kræver dog en massiv pengepung, hvis du vil have det fulde outfit.

storybild

(Billede: Rashed Belhasa Instagram)

Hvad ville det egentlig koste, hvis man skulle købe et helt sæt tøj med accessories fra den værdifulde Louis Vuitton x Supreme-kollektion? Det har vi regnet på.

I lommen har du din pung, med en resell-værdi på 10.000 kroner. Hvis din iPhone virkelig skal beskyttes, koster et Trunk-cover til 15.000 kroner. Dine nøgler er sikkert samlet i en nøglering til 3.000 kroner, og alt dit gear holder du styr på i en skuldertaske til 15.000 kroner.

Hvis en af de varme dage rammer, kan du iføre dig en box logo t-shirt til 9.500 kroner og skærme solen med et par stilede solbriller til 5.500 kroner. Du vil sikkert også få brug for en hættetrøje og en overtrøje til 20.000 kroner stykket, når det trækker op til uvejr.

Du kan dog ikke nøjes med trøjer, så på benene kan du smække et par denimbukser med dertilhørende bælte, der vil stå dig i 7.500 kroner per del, og afslutte outfittet med et par sneakers til 6.500 kroner, der stilrent matcher din box logo t-shirt.

Skal du i byen og vil du skifte street-looket ud, må du slippe 50.000, hvis du ønsker at toppe dit ultimative outfit af med en læderjakke. Overtøjet har du dog ikke plads til i skuldertasken, så du kan med rette investere i en ‘duffel bag' til omkring 40.000 kroner.

Samlet lyder regningen på 199.500 kroner, hvis du får alt tøjet til gennemsnitspriserne på eBay.

Selvom det lyder skørt, er der faktisk folk, som har brugt sådanne summer på at eje 'verdens mest eftertragtede kollektion'. 15-årige Rashed Belhasa, en af Dubais 'rich kids', kalder sig selv Supreme Kongen, og det er ikke uden grund.

Knægten, som siges at eje 200.000 par sko og en zoo i sit hus, er endda gået så langt, at han har dekoreret sin Ferrari F12 - han først kan køre lovligt om tre år - med monogrammet fra Supreme x LV

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx