Af Amira Høg Daimar - 01/10-15 12:11

Fransk modedronning designer for UniqloFransk modedronning designer for Uniqlo

Den franske magasinredaktør Carine Roitfelds kollektion for Uniqlo er lige på trapperne, og her er dømt slanke silhuetter og skødesløs pariserstil.

storybild

Den står på slanke silhuetter og skædeslæs pariserstil, når den franske magasinredaktør Carine Roitfelds kollektion for Uniqlo rammer gaden.

Selv om du ikke kender navnet Carine Roitfeld, kender du formentlig Vogue Paris, hvor hun sad som chefredaktør frem til 2011. I dag leder hun sit eget magasin, CR Fashion Book, der trods en levetid på blot tre år er gået hen og blevet en modebibel på linje med Vogue.

Dansk mode hitter hos inderne og russerne
Dansk mode hitter hos inderne og russerne

Men Carine Roitfeld er ikke kun kendt som redaktør, hun er også blevet et stilikon, bedst kendt for sin kombination af rock’n’roll og elegant parisienne-look. Derfor var det et naturligt næste skridt for Carine at prøve kræfter med tøjdesign, og hun er nu klar til at præsentere en kollektion designet for den japanske tøjkæde Uniqlo.

Kollektion er gennemsyret af samme skødesløse pariserstil, som er Carines varemærke. Her er et ekstremt fokus på slanke silhuetter, lige fra overtøjets udvalg af taljerede blazere og frakker, til kropsnære pencilskirts og smalle skjorter.

Kampagnemodellen, Lexi Boling, er stylet efter Carines signaturlook med uglet hår og udtværet eyeliner, og billederne er skudt af den anerkendte modefotograf Steven Meisel.

Carines kollektion lander den 29. oktober i Uniqlos fysiske butikker og på Uniqlo.com.

LÆS OGSÅ: Mode: Helena Christensen tilbage til InWear

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere KFC-restauranter lukket af...
bt.dk
48-årig dansk direktør død efter...
bt.dk
10-årige Johanne svækkes dag for dag:...
bt.dk
Gerningsmand bag økseoverfald går...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx